Valentijnsdag Sales!

TOT 50% KORTING

Keuzehulp


Vind in een handomdraai het product wat perfect bij jou past

Kies juiste boxspring

Hier moet je op letten als je een boxspring koopt

Ben je op zoek naar de ideale boxspring voor jou? Emma Sleep vertelt je waar je op moet letten als je een boxspring koopt.
Kies juiste matras

Zó kies je het matras dat het beste bij jou past

Hét perfecte matras vinden kan nog best lastig zijn. Met deze tips van Emma Sleep weet je welk matras het beste past bij jou.
Boxspring of bed

Boxspring of bed: wat is het verschil?

Het kiezen tussen een boxspring of een gewoon bed is een van de lastigste keuzes. Wat is het verschil tussen de bedden? Wij leggen het jou uit!
Afmetingen bed

Bedmaten: welke afmeting bed heb ik nodig?

De juiste bed maat verschilt per persoon. Logisch dat je het soms lastig vindt om te kiezen. Wij helpen jou! Bekijk welke afmeting jij nodig hebt.
Matras bij rugklachten

Zó vind je het beste matras voor jouw rugklachten

Heb je rugklachten na een nacht slapen? Vervelend! Met deze tips van Emma Sleep vind je het beste matras voor jouw rugklachten.
Topper bij rugklachten

Zó vind je de beste topper voor jouw rugklachten

Heb je last van rugklachten na het slapen? Een goede topper kan hierbij helpen. Zo vind je de beste topper voor jouw rugklachten!
Levesnduur matras

Levensduur matras: wanneer matras vervangen?

Zonder dat je het doorhebt, vliegen de jaren slapen op hetzelfde matras voorbij. Wanneer is het tijd om je matras te vervangen? Je leest het hier!
Koudschuim of traagschuim

Koudschuim of traagschuim: wat is het verschil?

Een matras bepaalt of jij je nog een keer wilt omdraaien in bed. Je hebt onder andere koudschuim en traagschuim matrassen. Lees hier het verschil!
Emma One

Onze Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

  • 10 jaar garantie

    Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Hybrid bieden.

  • 100 nachten proefslapen

    Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

  • Gratis levering en retour

    Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: