Shifting into a new season!

TOT 50% KORTING

n


Algemene Voorwaarde

“Deel een foto en win een Boxspring Deluxe!”

30/07/2022 - 08/08/2022


De volgende voorwaarden en informatie over gegevensbescherming regelen de deelname van deelnemers aan de loterij van "Deel een foto en win een Boxspring Deluxe" van Emma Matratzen GmbH (hierna te noemen de organisator) en het verzamelen en gebruiken van de door de deelnemers ingezonden gegevens.

1. Deelname

De loterij staat open voor legale inwoners van Nederland die ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de deelname.


2. Organisator

De loterij wordt georganiseerd door Emma Matratzen GmbH, gevestigd te Wilhelm-Leuschner-Str. 78, 60329 Frankfurt am Main Duitsland, via de website: www.emma-sleep.nl

De criteria voor deelname aan de loterij, de eind- en begindata van de loterij, de prijs en informatie over hoe de prijs kan worden verkregen, staan duidelijk vermeld op de website.


3. Akkoord met Algemene Voorwaarden

Deelname aan de loterij begint bij registratie op de website en houdt in dat deelnemers volledig en onvoorwaardelijk instemmen met en akkoord gaan met deze Algemene Voorwaarden en de besluiten van de organisator, die definitief en bindend zijn.

Het winnen van een prijs is afhankelijk van het naleven van deze Algemene Voorwaarden en het voldoen aan alle andere vereisten die hierin worden uiteengezet.


4. Lottery Period

De loterij begint op 30/07/2022 om 12h00 CEST en eindigt op 08/08/2022 om 00h00 CEST. De inschrijvingsperiode begint op 30/07/2022 om 12h00 CEST en eindigt op 07/08/2022 om 12h00 CEST.

 

5. Hoe kan je deelnemen

Emma zal van 30/07/2022 t/m 07/08/2022 één Boxspring Deluxe per locatie in de bioscopen van Kinepolis Utrecht Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam en Kinepolis Breda vertonen met een unieke Emma-stand. De Deelnemers kunnen dan de volgende stappen ondernemen:

 • Maak een foto met de Boxspring Deluxe en let op om de hele uitsnede van het bed te laten zien
 • Deel de foto op je Instagram post en tag @emmasleepnl, samen met het gebruik van de hashtags #minions en #kinepolis
 • Volg @emmasleepnl

 

 

Per deelnemer is slechts één inzending toegestaan.


6. Het einde van de loterij en prijs

 

Op 08/08/2022 zal de Organisator door het middel van een willekeurige loterij een winnaar kiezen uit alle in aanmerking komende inzendingen. Ze zal alleen in aanmerking worden genomen als alle vereisten in punt 5 is voldaan. 

 

De aangeboden prijs is een Boxspring Deluxe naar keuze van de deelnemer. Houd er rekening mee welke levertijden voor de keuze zijn weergegeven.

 

De prijs zal worden aangeboden na de afloop van de verloting. De winnaar zal persoonlijk contact ontvangen eerst via social media (@emmasleepnl account) en vervolgens via e-mail via [email protected]

 

Na contact via e-mail heeft de winnaar 5 dagen de tijd om contact op te nemen met de organisator en de prijs op te eisen.

Een deelnemer kan ervoor kiezen de prijs niet te accepteren. In dat geval zal een nieuwe trekking worden gehouden en een nieuwe winnaar worden gekozen. Inwisseling van prijzen is niet toegestaan.


7. Gebruiksrechten, vrijwaring en aansprakelijkheid

De organisator is niet aansprakelijk voor eventuele schade die aan derden wordt berokkend als gevolg van de door de deelnemer verstrekte informatie. De organisator heeft echter het recht deze te weigeren indien de inhoud naar het oordeel van de organisator onwettig of in strijd met de goede zeden is.

De deelnemer staat ervoor in dat de inhoud of informatie afkomstig is van de deelnemer of dat de deelnemer het recht heeft deze te gebruiken zoals door de afzender is aangegeven. De deelnemer staat jegens de organisator in voor alle aanspraken van derden die voortvloeien uit de aan de deelnemers verstrekte inhoud. De deelnemer verplicht zich de organisator redelijke bijstand te verlenen bij het verweren tegen dergelijke aanspraken.

Daartoe is de organisator tevens gerechtigd de aanbiedingen te verwerken en zo nodig gebruiksrechten aan derden te verlenen. Deze handelingen zijn kosteloos en zonder enige beperking wat betreft ruimte, inhoud of tijd.

De informatie uit de bestelling (voorkeur grootte) wordt anoniem verzameld en uitsluitend gebruikt voor marktonderzoek en productontwikkeling.

 • Door deel te nemen en een foto van zichzelf te sturen in verband met het wedstrijdreglement, geeft de deelnemer toestemming en autoriseert Emma Matratzen GmbH en/of haar filialen om zijn/haar foto en persoonlijke gegevens te verzamelen en te gebruiken met de bedoeling van de wedstrijd.
 • Door het opsturen van de vereiste foto en persoonlijke gegevens in de wedstrijd, geeft de deelnemer toestemming om door de organisator gecontacteerd te worden voor de aankondiging van de winnaar en verdere instructies om de prijs op te eisen.

 

8. Uitsluiting van garantie

De organisator benadrukt dat de beschikbaarheid en de werking van de loterij niet kan worden gegarandeerd. De loterij kan worden onderbroken of geannuleerd als gevolg van externe omstandigheden en beperkingen, zonder dat deelnemers hun rechten tegenover de organisator kunnen doen gelden.

 

 

 

 

 Emma One

Onze Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

 • 10 jaar garantie

  Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Hybrid bieden.

 • 100 nachten proefslapen

  Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

 • Gratis levering en retour

  Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: