Valentijnsdag Sales!

TOT 50% KORTING

Europa's meest bekroonde matras

Het beste matras op gebied van duurzaamheid en ondersteuning

De Consumentenbond, 2018

De Emma Original, als beste matras uit de test bij De Consumentenbond!

Het Emma matras is onder andere in maart, mei en augustus 2017 én opnieuw in januari 2018 als beste matras getest door de Consumentenbond. Emma scoort daarbij vooral hoge punten op de levensduur en de ondersteuning van het matras. Bekijk de uitslag van de test van de Consumentenbond voor alle resultaten. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest en over de Consumentenbond zelf.

Bekijk het Emma Original matras

De test van De Consumentenbond

77%

Emma: Emma Original

72%

Auping: Maestro

68%

Matt: The Bachelor

60%

Tempur: Original Breeze

57%

Simba: Simba Matras

Waarom scoorde het Emma matras zo hoog in de Consumentenbond?

 • Voldoende ondersteuning

  De ondersteuning test de Consumentenbond met mensen met een klein, licht postuur en mensen met een zwaar, lang postuur. De Consumentenbond laat de proefpersonen met deze lichaamsbouw met sensoren op hun rug en op hun zij op het matras liggen. De sensoren meten de mate van ondersteuning bij het hoofd, de nek, de schouders, de lende, de bil, de heup en de hiel.

  Het Emma matras geeft volgens de matrassentest van de Consumentenbond een goede ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van een goede kwaliteit HRX schuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zorgen voor een comfortabele nachtrust. Sinds maart 2017 is de manier waarop de Consumentenbond matrassen test vernieuwd. De ondersteuning van lange, zware mensen is belangrijker geworden, want Nederlanders zijn tenslotte zwaarder en langer dan gemiddeld.

 • Lange levensduur matras: veerkracht en levensduur

  De Consumentenbond heeft het Emma matras in januari hoge cijfers gegeven voor de veerkracht (9,6) en de levensduur (9,3) van de matrassen. Hoe beter de kwaliteit van het schuim is, des te beter de veerkracht en hoe langer de levensduur is. Het matras is dus de beste koop voor iedereen die niet elke twee jaar een nieuw matras kopen wil. Omdat het een kwalitatief uitstekend matras is dat lang goed blijft, bieden wij 10 jaar lang garantie.

  De veerkracht en de levensduur van het matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 30.000 keer over het matras heen en weer rolt. Dit stimuleert volgens de Consumentenbond een gemiddeld gebruik van het matras van 8 tot 10 jaar. Na de test heeft de Consumentenbond bekeken hoeveel dikte de matras heeft verloren, hoeveel stevigheid de matras heeft verloren en of het matras het lichaam nog goed ondersteunt.

 • Aantrekkelijke voorwaarden

  De aantrekkelijke voorwaarden van Emma matras zorgen ervoor dat je niet te lang over de koop hoeft na te denken. Zo bieden wij 100 nachten proefslapen aan, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is belangrijk dat je het matras een aantal weken kan uitproberen in je eigen slaapkamer. Alleen dan kan je pas echt zeggen of het matras lekker slaapt. Je kan het matras gemakkelijk online kopen zonder risico, zodat je niet naar de winkel hoeft te gaan. Dat laat zien dat een kwalitatief goed matras kopen helemaal niet ingewikkeld is!

 • Ventilatie

  De isolatie en de ventilatie van het matras worden in een klimaatkamer met een temperatuur van 0 °C getest. Een gemiddeld persoon verliest per nacht tot wel anderhalf liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras goed ventileert. Hoe meer vocht het matras opneemt én weer afgeeft aan de lucht, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van het Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van het matras goed ademt, heb je het met het Emma matras niet snel te warm.

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Niet alleen in Nederland

Emma: best getest matras in 7 verschillende landen

Droom lekkerder.
Probeer het beste matras uit!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: