TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma Air nu verkrijgbaar bij Beter Bed.

BeterBed


Ons doel is betere nachtrust voor jou. Met de ontwikkeling van de Emma Air met de Emma Air Helix technologie, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld die je slaap belevenis revolutioneert!

Wat maakt de Emma Air uniek

We zijn bij Emma altijd opzoek naar de nieuwste technolgie op het gebied van slapen. Wij vinden dan ook dat het ideale matras je zowel moet ondersteunen als laten ontspannen, met de Emma AIR doen wij dit.

Ondersteuning

De verschillende zones in de Emma zorgen voor een uitstekende drukverdeling, waardoor jij in elke positie comfortabel kan slapen.

Maximaal aanpassingsvermogen

Het geheim waarom de Emma Air zich aan alle lichaamstypen aan kan passen, is de nieuwe generatie Airgocell® Comfortabel Schuim.

Ventilatie

Emma Air zorgt elke avond voor een optimaal slaapklimaat, zodat je lichaam koel blijft op warme zomeravonden en je het in de winter niet koud krijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: