TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Accessoires

Hier vind je alle vragen over onze Emma accessoires.

De Emma Flip Topper

 • Wanneer koop ik een Emma Flip Topper?

  De Emma Flip Topper is ideaal als je alleen je topmatras wilt vervangen. Maar je kan de topper ook samen met een Emma Matras bestellen. Een topper maakt gemakkelijker op, zorgt ervoor dat je geen gleuf tussen twee matrassen voelt en het matras langer schoon en fris blijft. Zo gaat je matras ook veel langer mee.

 • Is het een harde of een zachte topper?

  De Emma Flip Topper heeft twee verschillende kanten, een stevige kant en een zachtere kant. Zo kan je zelf kiezen welke kant het beste bij je past, of de kanten afwisselen.

 • Kan ik de Emma Flip Topper wassen?

  Je kan de tijk van de Emma Flip Topper afritsen en in de wasmachine op 40 graden wassen. Het komt bijna droog uit de wasmachine en is dus snel weer klaar voor je nachtrust.

Emma Topper

-->

De Emma Matrasbeschermer

 • Is de matrasbeschermer waterdicht?

  De Emma Matrasbeschermer is waterdicht. Door de membraan-achtige werking ventileert de matrasbeschermer goed, terwijl het waterdicht is.

 • Is De Emma Matrasbeschermer bestendig tegen vlekken?

  De Emma Matrasbeschermer is niet compleet bestendig tegen vlekken. Rode wijn of andere vlekkenveroorzakers kunnen daarom zorgen voor vlekken. Maar je hoeft niet bang te zijn dat er bijvoorbeeld rode wijn in het matras komt, want de Emma Matrasbeschermer is waterdicht. De matrasbeschermer kan tot en met 40 graden gewassen worden. Mocht er toch een vlek in komen, smeer de vlek dan eerst goed in met wasmiddel en gooi het daarna in de wasmachine.

 • Hoe kan de Emma Matrasbeschermer waterdicht en tegelijk ademend zijn?

  De structuur van de vezels zijn tegelijk luchtig en zorgen ervoor dat vocht perfect afgevoerd wordt. In combinatie met onze innovatieve 3D-techniek zorgt dit ervoor dat de matrasbeschermer goed ventileert.

 • Hoe goed is De Emma Matrasbeschermer voor allergieën?

  De Emma Matrasbeschermer helpt erg goed tegen allergieën! De stof van de Emma Matrasbeschermer heeft een speciale structuur, zodat het aantal allergenen afkomstig van huisstofmijten met maar liefst 89,3% wordt verminderd. De matrasbeschermer is daardoor vooral voor mensen met een huisstofmijt-allergie een groot voordeel!

 • Kan ik De Emma Matrasbeschermer wassen?

  De Emma Matrasbeschermer kan op 40 graden gewassen worden. De matrasbeschermer komt klam uit de wasmachine en is binnen een mum van tijd weer droog.

Het Emma Dekbed

 • Kan het dekbed zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden?

  Ja, het Emma Dekbed kan in elk seizoen gebruikt worden. Het dekbed is ademend. Dit betekent dat het koel blijft in de hitte en verwarmend werkt wanneer het koud is. Hierdoor is ons dekbed het hele jaar door geschikt.

 • Bevat het dekbed dierlijke producten?

  Nee, het Emma Dekbed is geheel vegan. De hoes is gemaakt van microvezels en 100% polyester. De vulling is gemaakt van micro-elastische vezels en 100% polyester. Dankzij deze materialen kan het dekbed het hele jaar gebruikt worden!

 • Hoe kan ik het Emma Dekbed wassen?

  Het Emma Dekbed is eenvoudig te wassen op 40°. Hierdoor wordt het dekbed weer helemaal schoon. Ook is het dekbed geschikt voor de droger. Gebruik je geen droger? Zorg er dan voor dat het dekbed op een platte ondergrond gedroogd wordt. Hierdoor worden de microvezels gelijkmatig verdeeld over het dekbed en blijft de ademende kwaliteit gewaarborgd.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: