TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Emma Boxspringbed Deluxe

 • Welk soort veren zitten er in het Emma Boxspringbed Deluxe?

  Het onderstel van het Emma Boxspringbed Deluxe bestaat uit Bonellvering, voor de ideale ondersteuning.

 • Hoe hoog is het Emma Boxspringbed Deluxe?

  Het boxspringbed is samen met de Emma Topper 66 cm hoog. Zonder de topper is de boxspring 60 cm hoog.

 • Moet ik het Emma Boxspringbed Deluxe zelf monteren?

  We willen je de meest comfortabele ervaring bieden die er is. Daarom bieden we een luxe levering aan. Wij leveren rechtstreeks tot in je slaapkamer en monteren het Emma Boxspringbed Deluxe binnen een mum van tijd.

 • Hoe wordt mijn Emma Boxspringbed Deluxe geleverd?

  Het Emma Boxspringbed Deluxe wordt door onze verzendpartner JP Haarlem geleverd tot in de slaapkamer. Het bed wordt bij bezorging voor je opgebouwd. Zij nemen van te voren per email contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorgdatum.

 • Ik wil het Emma Boxspringbed Deluxe zelf opbouwen, wat moet ik doen?

  1. Lijn de rechter- en linkerbedbodem zo uit dat de schuifregelaars zich aan dezelfde kant bevinden.

  2. De 6 houten poten worden bevestigd aan de zichtbare hoeken van de bedbodems.

  3. De 6 niet-houten poten worden bevestigd aan de niet-zichtbare hoeken van de bedbodems.

  4. Gebruik de connector tussen de twee bedbodems om ze met elkaar te verbinden.

  5. Schuif het hoofdeinde in de schuifregelaars van de bedbodems totdat het hoofdeinde de vloer raakt.

  6. Open de vierzijdige ritssluiting van de matrashoes en plaats het Emma Matras in de hoes. Rits vervolgens de bovenste wasbare stof dicht om de hoes van het matras te sluiten.

  7. Plaats de topper bovenop het matras - er kan gekozen worden voor een zachte of harde kant.

 • Ik wil mijn Emma Boxspringbed Deluxe zonder hoofdeinde kopen, kan dat?

  Voor de echte Emma Boxspringbed beleving is het hoofdeinde een must-have, het geeft veel comfort wanneer je ertegen leunt. Om de ultieme hotelervaring voor je te creëren, bieden we daarom alleen het Boxspringbed inclusief hoofdeinde aan.

Het Emma Original Bed

 • Moet ik er een Emma matras bij gebruiken of is een andere matras ook mogelijk?

  Je kan het bed gebruiken met elke matras en elke topper. Om de beste slaapervaring te krijgen raden we natuurlijk aan om een Emma matras te gebruiken bij je Emma Original Bed. Wil je een echte Boxspring ervaring opdoen, dan kun je aan deze samenstelling ook een topper toevoegen.

 • Ik heb mijn eigen lattenbodem, kan ik deze gebruiken?

  Het Emma Original Bed wordt geleverd met een frame inclusief een lattenbodem die speciaal is ontworpen voor het bed en zorgt voor ultieme ondersteuning. Mocht je toch een andere lattenbodem willen gebruiken, dan is dit mogelijk maar dit hangt af van het model/ constructie van de nieuwe bodem. Let op: als je de lattenbodem vervangt, vervalt de garantie.

 • Kan ik een hoofdbord bestellen nadat ik alleen een bedbodem heb gekocht?

  Ja, je kan later besluiten om ook een hoofdbord aan jouw Emma Original Bed toe te voegen. Bekijk hier het reserveonderdelenboekje en neem contact op met de klantenservice.

 • Ik ben op zoek naar een reserveonderdeel. Wat moet ik nu doen?

  Als je op zoek bent naar een reserveonderdeel hoef je je geen zorgen te maken, wij staan voor je klaar! Bekijk hier het reserveonderdelenboekje en neem contact op met onze klantenservice om de reserveonderdelen in een mum van tijd thuis te laten bezorgen!

 • Vervalt mijn garantie als ik het frame op de verkeerde manier monteer?

  Ja. Bij een onjuiste montage vervalt de garantie. We hebben echter veel hulpmiddelen beschikbaar om je te helpen om jouw Emma Original Bed correct te monteren! Zie onze montagevideo op de productpagina of de digitale handleiding die je hebt ontvangen.

 • Heb ik een onderstel of boxspring nodig?

  Het Emma Original Bed is ontworpen om je matras te ondersteunen zonder extra onderstel of boxspring. Het met schuim en stof omwikkelde frame is ontworpen om een sterk en gemakkelijk te monteren oppervlak voor je matras te bieden en de FlexiSlats garanderen ultieme drukverlichting.

 • Hoe hoog is het Emma Original Bed (met en zonder matras)?

  Als je een Emma O2 Matras gebruikt (25cm), is de afstand tussen de vloer en de bovenkant van het matras 55cm. Het matras zakt 5cm voor extra stabiliteit. Het Emma Original Bed zonder matras is 35cm hoog.

 • Kan ik een elektrische of verstelbare lattenbodem gebruiken bij dit bed?

  Het Emma Original Bed wordt geleverd met een frame inclusief een lattenbodem die speciaal is ontworpen voor het bed en zorgt voor ultieme ondersteuning. Mocht je toch een andere lattenbodem willen gebruiken, dan is dit mogelijk maar dit hangt af van het model/ constructie van de nieuwe bodem. Let op: als je de lattenbodem vervangt, vervalt de garantie.

 • Hoe wordt mijn Emma Original Bed geleverd?

  Het Emma Original Bed wordt in twee aparte pakketten door DPD verzonden. Wanneer je een hoodbord en/of matras hebt besteld ontvang je nog 1 of 2 extra pakketten. Het kan voorkomen dat deze pakketten los van elkaar worden geleverd. De track en trace zal je op de hoogte houden over de actuele status van jouw pakketten. Wacht met opbouwen tot je alle dozen hebt ontvangen. Bewaar de dozen tijdens het proefslapen. Dit vergemakkelijkt de retour.

 • Wordt het Emma Original Bed door de bezorger in elkaar gezet?

  Emma heeft een nieuw concept voor bedmeubelen ontwikkeld. Het Emma Original Bed is zo gemakkelijk en handig dat je niet hoeft te wachten tot er iemand tijd heeft om het voor je in elkaar te zetten, maar het eenvoudig zelf kan doen. Mocht je tijdens het opbouwen hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Wat heb ik nodig om het Emma Original Bed op te bouwen?

  Om het Emma Original Bed op te bouwen heb je nodig: dozen #1 en #2, de handleiding (inbegrepen in het boekje) en de L-vormige moersleutel (deze zit in doos #1).

 • Hoe lang duurt het om het Emma Original Bed op te bouwen?

  De bouw van het Emma Original Bed duurt niet langer dan een lekker dutje. Ben je een dutjes-expert? Dan duurt het in elkaar zetten zo’n 30 tot 45 minuten. Als dit de eerste keer is dat je een meubel in elkaar zet is er ook geen zorgen tot slapeloosheid, dankzij de bijgeleverde handleiding en het gereedschap duurt het je zo'n 45 tot 60 minuten.

 • Hoe werkt het retourproces?

  Nadat we de retournering voor je in gang hebben gezet, neemt een van de ophaalbedrijven waarmee we samenwerken binnen 2-3 werkdagen telefonisch contact met je op. Samen bespreken jullie een geschikte datum voor het ophalen. In de tussentijd vragen we je het Emma Original Bed te demonteren en terug in de dozen te plaatsen waarin het is geleverd.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: