U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

KLIK HIER voor de beste Wintersale deals tot 50% KORTING!

Winter Sales

TOT 50% KORTING

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

  • Hoe werkt het?

    Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij Emma, maak je een account aan op onze website of log je in jouw Emma-account. Daar vind je een kortingscode van € 20,00 die je kunt delen met maximaal 3 vrienden. Je vrienden ontvangen dan een persoonlijke voucher van € 20,00 korting, te besteden op alle producten boven de € 290,00 op: www.emma-sleep.nl/. De kortingscode kan in combinatie met andere promoties en aanbiedingen gebruikt worden.

  • Wanneer krijg ik mijn €20 en wanneer krijgt mijn vriend zijn €20?

    Je vriend(in) krijgt € 20,00 korting als hij/zij een Emma product koopt met de kortingscode die je met hem/haar hebt gedeeld. Jij ontvangt jouw € 20,00 aan het einde van de proefperiode van 100 nachten van je vriend (en als je natuurlijk je eigen Emma producten hebt behouden). Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenservice en ontvangt vervolgens jouw beloning van € 20,00 rechtstreeks op je rekening.

  • Welke gegevens moet ik doorgeven om de €20 beloning te ontvangen?

    Zorg ervoor dat je je bankgegevens in jouw Emma-account bijwerkt. Je krijgt jouw beloning van € 20,00 zodra de proefperiode (100 nachten) van je vriend(in) voorbij is Deze bankgegevens worden veilig opgeslagen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: