TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras bij Beter Bed Eindhoven

Heb je vragen over het Emma matras, en zou je graag iemand daarover in persoon willen spreken? Of wil je het Emma matras gewoon even fijn uitproberen? Dan kan je het Emma matras vinden in Beter Bed Eindhoven.
Emma Matras

Unieke locatie

Beter Bed Eindhoven zit in een prachtig modern en groot pand. Er is dan ook voor gezorgd dat Beter Bed Eindhoven het van binnen ook mooi en modern heeft gemaakt door een mooie ruime showroom te bieden.

Beter Bed

Proeslapen

Natuurlijk staat hier ook het ervaren en enthousiaste Beter Bed team voor je klaar om je alles te vertellen over het Emma matras, en al je brandende vragen te beantwoorden. Via Beter Bed heb je natuurlijk ook recht op 100 nachten proefslapen op het Emma matras.

Adres en parkeren

Het adres van Beter Bed Eindhoven is Hurkestraat 46, en bevindt zich op bedrijventerrein De Hurk. Het is bereikbaar via de Randweg N2. Parkeren kan bij Beter Bed Eindhoven gratis en recht voor de deur.

Openingstijden

De openingstijden van Beter Bed Eindhoven zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag: 10:00-18:00
  • Woensdag: 10:00-18:00
  • Donderdag: 10:00-21:00
  • Vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Beter Bed Eindhoven is te bereiken op het nummer: 040 240 99 91, of via het emailadres: [email protected]

Ondersteuning matras

Een goede ondersteuning is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van een goede kwaliteit koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat het Emma matras comfortabel en toch ondersteunend aanvoelt. Dit maakt dat de matras ook voor lange, zwaardere mensen prima geschikt is!

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Emma Matras bestel emma nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: