Shifting into a new season!

TOT 50% KORTING

MAAK KENNIS MET DE EMMA SHIFT

Comfort perfect op maat voor jou, iedere nacht weer

's Werelds eerste smart matras met oneindige opties van stevigheid

Met behulp van de allernieuwste Duitse technologie kun je met de Emma Shift het comfort van je matras in een ogenblik steeds weer aanpassen. Ga van zacht naar medium naar stevig en elk niveau daartussen - zonder het gebruik van stroom of elektriciteit.

Smart Valve

Met de Smart Valve kun je de hardheid of zachtheid van je matras zelf met de hand precies naar eigen wens instellen.

Shift Core

De interne druk van de Shift Core wordt bepaald door jouw lichaamsgewicht en -beweging en biedt voortdurend stabilisatie en steun voor gevoelige lichaamsdelen.

Emma Technologie

We hebben een nieuwe technologie voor matrassen ontwikkeld die ervoor zorgt dat het lichaam soepel ondersteund wordt en die zich aan het lichaam aanpast om druk te verlichten.
AANPASBAAR COMFORT

Stel zelf de voorkeuren in van jouw perfecte matras

Met het aanpasbare Emma Shift matras kan je eindeloos veel niveaus van zacht tot stevig instellen totdat jij vindt wat perfect is voor jou. Met behulp van de Smart Valve wordt de interne druk van het matras aangepast om onmiddelijk zachter of harder aan te voelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over hoe comfortabel je matras is omdat je het kan aanpassen wanneer jij maar wilt.

PAST ZICH AAN JOU AAN

Elke behoefte vervuld met één matras

Als je niet zeker weet hoe stevig of zacht je je matras wilt, dan kan je het op elk moment aanpassen met de Smart Valve. Als je partner andere voorkeuren heeft, zorgt de Shift Core voor stabilisatie aan elke kant van het matras op basis van het gewicht dat er op wordt gelegd. Bovendien wordt je met onze zero motion technology niet wakker van je partner. Als jouw slaappatroon verandert, gebruik dan de Smart Valve om het aan te passen. Hierdoor geeft de Emma Shift jou de ultieme support tijdens het slapen.

ONTWORPEN VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR

Aanpasbaar door de jaren heen

Zelfs als je leven, je lichaam en de manier waarop je slaapt verandert, hoeft jouw matras niet te veranderen want Emma matrassen zijn gebouwd voor een lang mee te gaan. Ontwikkeld door ons team van slaap experts, de Emma Shift is gemaakt met schuim van topkwaliteit die meerdere testen hebben doorstaan. Dus wanneer jij besluit dat je een zachter of harder matras wilt, is de Emma Shift klaar om zich aan jou aan te passen.

Het matras dat het allemaal kan

Koop Emma Shift
WAT MENSEN ZEGGEN OVER DE EMMA SHIFT

“De emma shift is de perfecte aanwinst. Ik wil altijd graag veel ondersteuning tijdens het slapen, terwijl mijn man graag meer wegzakt. Nu kunnen we allebei onze eigen voorkeuren instellen.”

- Bèta Tester (4 weken proefslapen)

100 Nachten Proefslapen

Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

Meer informatie

10 Jaar Garantie

Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Shift bieden.

Meer informatie

Gratis Levering en Retour

Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Meer informatie

FAQs

 • Hoe werkt the Smart Valve precies?

  Om de Smart Valve te gebruiken draai je hem helemaal open, dan kan je hem indrukken . Binnen 10 seconden voel je het matras harder of zachter worden.

 • Hoe kan je van stevigheid veranderen, van hard naar zacht en andersom?

  Als je de stevigheid te hard vindt, dan kan je het beste op het matras gaan liggen en de Smart Valve indrukken totdat je de gewenste stevigheid hebt gevonden. Om van zachter naar harder te gaan kan je het beste naast het bed de Smart Valve indrukken tot de juist stevigheid bereikt is.

 • Ik heb rugklachten, is de Emma Shift geschikt voor mij?

  De Emma Shift is een aanwinst voor iedereen, maar wij raden dit matras vooral aan voor mensen die moeite hebben met slapen door de stevigheid van hun matras of andere klachten, aangezien de Shift kan worden ingesteld op jouw individuele voorkeuren.

 • Hoe zit het met de Smart Valves bij een king size?

  Voor een tweepersoons matras zit er een Smart Valve aan beide kanten zodat jij en je partner zelf jullie voorkeuren kunnen instellen. De HRX schuimlaag zorgt ervoor dat je nog steeds het gevoel hebt dat je in één bed slaapt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: