SINTERKLAAS!

TOT 50% KORTING

Eindelijk fris wakker worden met Emma's Aurora app


We weten hoe het voelt om met het verkeerde been uit bed te stappen. Daarom hebben we bij Emma al onze slaap expertise gebruikt om de gloednieuwe Aurora app te bouwen. Aurora helpt je om je slaap op lange termijn te verbeteren - gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Zo kun jij iedere dag vol energie beginnen. Probeer Aurora nu gratis in de app stores & ontvang je op maat gemaakte slaapprogramma!

Op maat gemaakt slaap advies

Gewoontes opbouwen voor een betere slaap

Beter slapen is geen race. Het gaat om kleine, consistente verbeteringen. Aurora helpt je te begrijpen wat je lichaam en geest nodig hebben voor een goede slaap. Gebaseerd op neurowetenschap, creëert Aurora een op maat gemaakt programma van dagelijkse gewoonten voor jou, gebaseerd op jouw levenssituatie. Al onze suggesties zijn uiteraard wetenschappelijk onderbouwd.

Krijg jouw slaapprogramma
Ondersteund door deskundigen

Een coach die je begrijpt

Onze gecertificeerde slaapexperts zijn er om je te helpen jouw slaapdoelen te bereiken. Of je nu je zorgen wilt delen of advies wilt krijgen, onze deskundigen zijn beschikbaar via chat.

Gratis uitproberen

Ontwikkeld door de beste deskundigen in de industrie

Om de Aurora app tot de beste app op het gebied van slaap te maken, ontwikkelen we de app in overleg met onze wetenschappelijke adviesraad - een panel van deskundigen op het gebied van slaap.

Gratis uitproberen

Gebruikers beoordelingen

Waarom onze gebruikers van Aurora houden

Emma One

Wat Aurora voor jou kan verbeteren

Verhoogde levenskwaliteit

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: