TOT 40% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Ongestoord slapen in de zomer

Regel de temperatuur in bed eenvoudig met onze Emma Temp Pad. Kies jouw favoriete klimaat voor de hele nacht. Ontspan, geniet... chill!

Bestel nu

Emma Temp Pad

Jouw optimale slaaptemperatuur met het grootste gemak

USP Product 1

Val makkelijk in slaap

Onderzoek heeft aangetoond dat een lagere lichaamstemperatuur je kan helpen met in slaap vallen. Met de Temp Pad timer functie kan je een temperatuur instellen op een door jouw ingestelde tijd. Je bed is daardoor op temperatuur wanneer jij naar bed gaat. In slaap vallen is nog nooit zo makkelijk geweest.

USP Product 2

Blijf koel, slaap door

De juiste temperatuur is ook belangrijk om je in slaap te houden ‘s nachts. De night modus van de Temp Pad zorgt dat jouw favoriete temperatuur de gehele nacht stabiel blijft. Zelfs tijdens warme zomernachten. Weest (uit)gerust, de Temp Pad zal je koel houden.

USP Product 3

Minder zweet, meer knuffelen

Heeft je partner een andere voorkeur voor het aantal graden in bed? Geen zorgen, de 70 x 190 cm topmatras is speciaal voor jouw kant van het bed en in te stellen naar jouw eigen voorkeur. Laat een plakkerig lichaam niet een drempel zijn voor knuffels. Koop een tweede Temp Pad voor je partner en krijg zelfs 10% korting.

Reviews

anoniem

Ik moet toegeven dat ik heel veeleisend ben over de temperatuur in bed Als het te heet is kom ik gewoon niet in slaap. Door de Temp Pad kan ik nu eindelijk heel gericht mijn matras afkoelen voordat ik ga slapen, ik slaap hierdoor echt een stuk beter. De afstandsbediening is trouwens ook echt heel fijn!

Stijn van der Voort

De Temp Pad slaap echt top! Ik ga vaak naar de gym en doordat ik de matras nu kan verwarmen heb ik minder last van spierpijn wanneer ik wakker word. Zeker aan te raden voor sporters!

Eefje Vernholmen

Ik heb een heerlijke lange nacht gehad, zonder zwetend wakker te worden. Beste aankoop voor de zomer :-)

anoniem

Dit apparaat heeft mijn relatie met mijn vrouw stukken beter gemaakt, geen grap. Ik hoef niet meer met de verwarming aan te slapen nu zij dit ding aan haar kant van het bed heeft liggen. Top product dus, bedankt Emma!

Lisa Atsma

Niet het meest stylische product, maar hij werkt wel mega goed. Ik val er een stuk sneller mee in slaap en geen koude voeten meer!!!!

Meer magie over het product

Warm en koel in één

Onze Temp Pad koelt je niet alleen in de zomer, het houd je ook warm gedurende koude winternachten. Eén product met meerdere functies. Tijdens alle vier de seizoenen ben jij comfortabel in bed.

Innovatief hydrosysteem

De Temp Pad is extra dun en heeft een onwaarneembaar watercirculatiesysteem. Niet alleen biedt dit perfect comfort, het is ook extra veilig.

Eenvoudig te gebruiken

Met de handige afstandsbediening kan je makkelijk de temperatuur aanpassen terwijl je in bed ligt. De installatie van een ingewikkelde app is niet nodig. Gemakkelijker dan het vinden van je favoriete tv-kanaal.

Emma Temp Pad

Emma Temp Pad

Bereid om je slaap te verbeteren? Jouw perfecte slaapklimaat. Binnen handbereik.

From 181,30€ 259€

Bestel nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: