• Gratis Bezorging & Retour
  • 100 Nachten Proefslapen
  • 10 Jaar Garantie

Emma Temp Topper

Een verwarmende & afkoelende, slimme topper

Deze topper, die in Duitsland is ontworpen, is zo gemaakt dat jij geen slaapstress meer hebt. Zo kun je beter slapen, wat voor weer het ook is.

  • Slimme & veilige koop zonder elektriciteit in de topper zelf.
  • Pas je slaaptemperatuur aan met een koelende en verwarmende kant.
  • Afstandsbediening & timerfunctie voor een gebruik van 1 tot 12 uur.

Emma Temp Topper

Een verwarmende & afkoelende, slimme topper

Deze topper, die in Duitsland is ontworpen, is zo gemaakt dat jij geen slaapstress meer hebt. Zo kun je beter slapen, wat voor weer het ook is.

  • Slimme & veilige koop zonder elektriciteit in de topper zelf.
  • Pas je slaaptemperatuur aan met een koelende en verwarmende kant.
  • Afstandsbediening & timerfunctie voor een gebruik van 1 tot 12 uur.

Aantal

1
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen  6 - 7 weken

PRODUCT DETAILS

Stel je perfecte slaaptemperatuur in

Jij besluit hoe lang je temperatuurtopper je moet opwarmen of afkoelen: 1 uur of 12 uur? Dit houdt in dat je bed precies is zoals jij het wil voor zo lang als jij dat wil. Kies gewoon de koelende óf de verwarmende kant van de topper en stel de temperatuur in. Je topper kan ongeveer 3°C afkoelen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Opwarmen is mogelijk volgens iedere temperatuur waarop jij hem instelt. Het beste is om dit 30 minuten voordat je gaat slapen in te stellen. Als jij in je bed klimt, ben je klaar voor een heerlijke nacht met perfecte slaap.
water-temp-topper.png

Veilig aangedreven door water

Maak gebruik van water om je matras af te koelen en op te warmen. Je doet een slimme aankoop: je hebt geen andere verwarmings- of koelapparaten nodig. De Emma Temp Topper is een behaaglijke matrastopper met een ingebouwd watercirculatiesysteem van kleine buisjes die kunnen afkoelen of warmte kunnen overdragen. De buisjes zijn stevig en onopvallend verweven in de voering, die gemaakt is van 100% zacht, ademend polyester. Het enige wat jij voelt? Heerlijk comfort!

Besparen op jouw energiekosten!

Zeg vaarwel tegen hoge elektriciteitsrekeningen en hallo tegen stressvrije diepe slaap met de Emma Temp Topper. Met een stroomverbruik van slechts 0,164 kWh houdt hij je knus en ontspannen tijdens koude nachten en koel en verfrist tijdens warme nachten. Bovendien verbruikt hij 75% minder stroom dan airco's, waardoor je kunt besparen op jouw energiekosten!

Stap voor stap

Makkelijk in gebruik vanaf de eerste keer!

instructions.png
1

Zet de topper en temperatuurmachine in elkaar.

Zet de temp topper 30 minuten voordat je gaat slapen aan. Leg de topper op je matras en bedek hem met je favoriete dekbed of deken. Zorg er vervolgens voor dat de kabel, die de topper met de machine verbindt, recht hangt zodat niets jouw perfecte slaapkwaliteit in de weg staat.

2

Doe water in de machine en kies de koel-/verwarmingsfunctie.

De Temp Topper gebruikt gefilterd water op kamertemperatuur, dus voeg water toe door het via het smalle paneel in de machine te gieten. Met maar een paar klikken kies je tussen de koel- of verwarmingsfunctie zodat je heerlijk kunt wegdoezelen.

3

Doe water op kamertemperatuur in de machine.

De Temp Topper werkt op gefilterd water op kamertemperatuur, dus voeg water toe door het via het smalle paneel in de machine te gieten.

4

Kies de koel- of verwarmingsfunctie op de machine.

Zodra het water in de machine zit, kun je beslissen of je de koel- óf de verwarmingsfunctie wilt activeren. Met een paar klikken kies je tussen de koel- of verwarmingsfunctie zodat je er klaar voor bent om heerlijk weg te doezelen.

5

Stel de watertemperatuur naar wens in.

Voer de meest koele of warme temperatuur in die je wilt dat het water in het temperatuurkussen bereikt. Je kunt de watertemperatuur instellen tussen 12°C en 50°C. Dit kan via het paneel of met de afstandsbediening en dan gaat hij aan de slag!

6

Geniet van een nacht zonder drama.

Na 30 minuten kun jij lekker gaan genieten van het gevoel van een warm óf koel bed, zodat je nog sneller in slaap valt en langer en dieper slaapt.

Maak je set compleet

Andere klanten keken ook naar:

ONZE EMMA BELOFTE

Uitkiezen. Opbouwen. Ontspannen.

Emma Bedden
Emma Bedden
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ