Airgocell Schuim

Emma

Geschreven door Emma Sleep

Gepubliceerd op: 

Loading

Aangepast op:  

Loading

Wat is airgocell schuim?

Airgocell schuim is één van de laatste innovaties bij matrassen. Het materiaal is zacht, soepel en voelt gel-achtig aan. Het vormt zich gemakkelijk en snel naar elk lichaamstype. Vervelende drukpunten worden door airgocell schuim ontlast. Dat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel op je matras. Vooral in combinatie met andere schuimlagen zoals koudschuim, polyether en/of traagschuim zorgt deze schuimlaag voor matrassen met betere ondersteuning, extra comfort en fijne temperatuur.

Airgocell is een schuim met een heel open celstructuur. Het luchtaandeel van het schuim is ongeveer 50%. Dit materiaal zorgt daarom voor een goede luchtcirculatie en vochtregulatie in je matras. Een matras met airgocell schuim voelt dus niet snel warm of klam aan. Dit zorgt zo voor een goede ventilering in het matras.

Wat zijn de voordelen van airgocell schuim?

Het innovatieve airgocell schuim is heel geschikt voor het gebruik in kussens en matrassen. Dit zijn de voordelen van airgocell schuim:

  • innovatief
  • ondersteuning van het lichaam
  • open celstructuur
  • vochtregulerend
  • ademend
  • temperatuurregulatie

Airgocell schuim in het Emma matras

De toplagen van het Emma O2 Matras, het Emma Hybrid Matras en het Emma Hybrid Premium Matras bestaan allemaal uit Airgocell schuim. De drukpunten worden met deze schuimlaag snel verlicht en zorgt daarnaast voor een goede ondersteuning. Hierdoor zal je lichaam zich in een goede houding begeven. Daarnaast biedt deze schuimlaag als toplaag extra comfort voor je lichaam, en slaap je heerlijk op het Emma matras! De rest van de kern in de Emma matrassen bestaan uit HRX-schuim en traagschuim . Deze schuimlagen hebben allemaal hun identieke eigenschappen en zorgen samen voor een matras dat zich perfect naar elk lichaamstype vormt.