Matrassen

Waarom onze klanten van onze matrassen houden

awards section cat page.png

Nieuwe generatie

Ruim 10 jaar aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot onze nieuwe generatie van nóg betere matrassen. Het is niet voor niets dat we het beste pocketveringmatras van Nederland hebben.

Ontdek het beste pocketveringmatras in Nederland

Temperatuurregulerend

Emma Hybrid Premium matras is gemaakt van ademend grafietschuim dat jouw lichaamswarmte over het matras verdeelt dankzij Thermosync® technology . Dit zorgt de hele nacht lang voor een constante slaaptemperatuur.

Ontdek het Emma Hybrid Premium Matras

Hybrid Systemen

Al onze matrassen zijn Hybrid. Hybrid betekent dat het matras uit zowel pocketveren, als schuim bestaat. Je krijgt het beste van beide werelden: de drukverlichting van schuim en de ondersteuning van pocketveren.

Nog niet zeker welk matras perfect is voor jou?

Nog niet zeker welk matras perfect is voor jou?

Ontdek wat voor jou het ideale matras is voor een uitgeruste nachtrust met deze quiz van 2 minuten!

Vind je product

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Matras Consumentenbond
Emma Matras Consumentenbond

FAQ

Emma Matras uitpakken

Razendsnel slaapplezier

Al onze matrassen zijn slim verpakt in een gemakkelijk te verplaatsen kartonnen doos. We gebruiken een speciaal vacuümproces om uw matras voorzichtig samen te drukken en op te rollen, zodat zelfs de grootste matras erin past. Deze ruimtebesparende methode is niet alleen milieuvriendelijker, maar neemt ook minder ruimte in op onze vrachtwagens. Zo kunnen we niet alleen meer tegelijk vervoeren, maar zijn de matrassen ook nog eens sneller bij u.
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app