SINTERKLAAS!

TOT 50% KORTING

Gratis bezorging

Het Emma Matras wordt gratis in een compacte doos thuisbezorgd. Emma wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken , het matras rolt zich nu vanzelf uit. Binnen 24-72 uur neemt het matras zijn uiteindelijke vorm aan. Als je wilt kun je er natuurlijk al gelijk op slapen.

Ben je niet thuis als de pakketbezorger bij je langskomt? Geen zorgen! Het pakket zal dan worden afgeleverd bij je buren of bij een afhaalpunt in de buurt. Hier kan je je pakket dan zelf ophalen. De bezorger zal een briefje in je brievenbus achterlaten waarin staat waar je je pakket op kan halen. Zo krijg jij je pakket alsnog snel thuis!

Bed-in-a-box
Zelfs de bezorging is heel slim

 • 1.
  Uitpakken

  Emma wordt bezorgd in een beschermende doos. Ruimtebesparend betekent ook milieubesparend!

 • 2.
  Uitrollen

  Je haalt het heel makkelijk uit de verpakking: er zit een speciaal mesje bij om het voorzichtig te openen.

 • 3.
  Uitslapen

  Verwijder het beschermde folie en het matras neemt binnen 24-72 uur zijn uiteindelijke vorm aan. Slaap lekker!

Veelgestelde vragen

 • Hoe zit het met de verzendkosten?

  We zouden de voorpret niet willen bederven! De kosten voor verzending en retour komen dus volledig voor onze rekening.

 • Hoe verzenden jullie Emma?

  Het Emma matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Emma zal door DPD, GLS of PostNL worden bezorgd. Zij versturen een verzendbevestiging zodra het matras door hen in behandeling is genomen. Het matras wordt tot aan de voordeur geleverd.

 • Hoe pak ik mijn Emma uit?

  Het Emma matras wordt in een compacte kartonnen doos thuisbezorgd. Open de doos aan de bovenkant en haal het matras eruit. Leg het matras op de grond en snij voorzichtig het plastic van het matras. Het matras rolt zich nu vanzelf uit.

 • Hoelang duurt het voordat Emma wordt bezorgd?

  In de shop en in de winkelwagen wordt de verwachte levertijd vermeld. Deze levertijd geldt vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Hoelang dat duurt verschilt per betaalmethode.

 • Kan ik na het uitpakken direct op Emma slapen?

  Na het uitpakken van het matras neemt het binnen 24-72 uur zijn uiteindelijke vorm aan. We raden aan het nieuwe matras 1 dag de tijd te geven voordat je erop slaapt. Kun je niet wachten? Het kan geen kwaad het matras gelijk na het uitpakken in gebruik te nemen.

Nog steeds niet overtuigd?
Ontdek onze matrassen zelf!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: