Valentijnsdag Sales!

TOT 50% KORTING

Awaken your best

Ons Verhaal

Laten we eerlijk zijn: een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel verschillende vormen en maten... Waar te beginnen? Dit is precies waarom Emma – The Sleep Company in 2013 werd opgericht door Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller in Duitsland, met als doel de beste matras te ontwikkelen voor bijna elk lichaams- en slaaptype, ontworpen met hoogwaardige materialen. Alleen zo kan de perfecte balans tussen goede ondersteuning en comfort worden gecreëerd, hierdoor wordt goed slapen voor iedereen toegankelijk! Het is Emma’s ambitie om het beste in jezelf te ontwaken, en je te helpen de beste versie van zelf te worden door jouw slaap te verbeteren.

Emma is 's werelds grootste direct-to-consumer slaapmerk, actief in meer dan 30 landen. In 2021 behaalde Emma een omzet van 645 miljoen euro (731 miljoen dollar) met een groei van 59% ten opzichte van het voorgaande jaar. Emma's producten worden nog steeds bekroond door gerenommeerde testinstituten zoals de Consumentenbond en in totaal zijn er meer dan 75 productprijzen gewonnen - daarmee is Emma het meest bekroonde matrassenbedrijf in Europa.

Hoe ons matras wordt gemaakt

Kom te weten hoe ons matras ontworpen is en het productieproces in gang gaat. Onze matrassen worden in Duitsland geproduceerd waarbij alleen de beste materialen van onze gewaardeerde partners worden gebruikt.

Zie hoe het wordt gemaakt

Ons Team

Emma zo succesvol maken doen we natuurlijk samen. Wat maakt het Emma team zo succesvol?

Ten eerste is het belangrijk dat alle collega’s geloven in Emma. Dat was gelukkig zo gepiept, het hele team is grote fan van het Emma matras. Daarnaast staat de klant op de eerste plaats, altijd. Alleen zo kan Emma naast het beste matras en andere producten ook de beste service bieden. Het hele team probeert elkaar elke dag hiertoe te motiveren en te helpen. Een gesmeerd team kan samen veel bereiken! Gelukkig is er ook veel gezelligheid bij Emma op de werkvloer. Een leuke werksfeer maakt het team nog gemotiveerder om elke dag weer hun uiterste best te doen!

Emma's 850+ teamleden werken over de hele wereld, met kantoren in Frankfurt (Duitsland), Manilla (Filipijnen), Lissabon (Portugal), Mexico-Stad (Mexico) en Shanghai (China). Emma behoudt het scherpe concurrentievoordeel door wendbaar te blijven, pragmatische oplossingen voor uitdagingen te ontdekken en een digitale mindset te behouden. Het team viert en stimuleert diversiteit op alle gebieden: diversiteit in gedachten, karakters, ideeën en achtergronden.
  • 56 Gesproken talen
  • +850 Werknemers
  • 26 Gemiddelde leeftijd
  • +65 Nationaliteiten

Join Our Team

Emma is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, dan raden we je zeker aan om even een kijkje te nemen bij onze vacatures. Zoek je een toffe stage? Dan ben je hier ook van harte welkom! Wij worden daarnaast altijd blij van een open sollicitatie. Vrees dus niet om contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje bij onze vacatures
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: