Ons Verhaal

Laten we eerlijk zijn: een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel verschillende vormen en maten... Waar te beginnen? Dit is precies waarom Emma – The Sleep Company in 2013 werd opgericht door Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller in Duitsland, met als doel de beste matras te ontwikkelen voor bijna elk lichaams- en slaaptype, ontworpen met hoogwaardige materialen. Alleen zo kan de perfecte balans tussen goede ondersteuning en comfort worden gecreëerd, hierdoor wordt goed slapen voor iedereen toegankelijk! Het is Emma’s ambitie om het beste in jezelf te ontwaken, en je te helpen de beste versie van zelf te worden door jouw slaap te verbeteren.

Emma is 's werelds grootste direct-to-consumer slaapmerk, actief in meer dan 30 landen. In 2021 behaalde Emma een omzet van 645 miljoen euro (731 miljoen dollar) met een groei van 59% ten opzichte van het voorgaande jaar. Emma's producten worden nog steeds bekroond door gerenommeerde testinstituten zoals de Consumentenbond en in totaal zijn er meer dan 75 productprijzen gewonnen - daarmee is Emma het meest bekroonde matrassenbedrijf in Europa.
Emma Sleep History Essence Mission

Onze essentie

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede dag geworteld is in een goede nachtrust. Daarom werken wij onvermoeibaar aan de ontwikkeling van de beste producten voor een goede nachtrust.

emma sleep

Slaap voor iedereen

Behalve hoe je je overdag voelt, worden ook je immuunsysteem, je leervermogen en je emotionele gezondheid beïnvloed. Daarom ontwerpen wij producten die verder gaan dan ergonomie. Om iedereen van een goede nachtrust te laten genieten, ontwerpen wij onze producten voor zoveel mogelijk verschillende lichaamstypes.

Emma Sleep Accessible

Slaap toegankelijk maken

Emma is ontstaan uit de overtuiging dat het de matrassenindustrie niet genoeg focust op gemak en toegankelijkheid. Emma's filosofie is er een van slapen voor iedereen. Door het belang van dagelijks herstel te begrijpen, wil Emma een compleet assortiment producten en diensten aanbieden die voldoen aan ieders behoefte van een goede nachtrust.

Emma sleep snelle en gratis levering

Snelle en gratis levering

Het is ook een uitdaging om een matras naar huis te vervoeren. Gelukkig heeft Emma hieraan gedacht met haar matras die in een doos wordt geleverd. U kunt het matras gemakkelijk online bestellen en zonder al te veel moeite naar uw kamer vervoeren. Zo levert Emma niet alleen een goed matras, maar ook een ideale service!
Team van slaapexperts

De wetenschap achter superieure slaap

Onze slaapexperts

Ons team van slaapexperts, bestaande uit neurowetenschappers en getrainde psychologen, is toegewijd aan het transformeren van jouw slaapervaring. We zorgen ervoor dat onze producten geworteld zijn in de wetenschap en dat onze beweringen worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. We gebruiken eersteklas apparatuur en een gegevensgestuurde aanpak om aan de slaapbehoeften van de wereld te voldoen.
Meer Info

Ontdek waarom onze klanten dol zijn op Emma

Dankzij onze passie voor slaap en onze expertise hebben de producten van Emma regelmatig prijzen gewonnen bij vooraanstaande testinstituten, zoals de Consumentenbond. Met meer dan 75 gewonnen productawards zijn we het meest bekroonde slaapbedrijf in heel Europa.

Waar we trots op zijn

NLAbout-Reviews375.jpeg

Ontdek de ervaringen van onze klanten

Ontdek wat anderen te zeggen hebben en doe mee aan het gesprek.

Lees productreviews
MicrosoftTeams-image_(5).png

Producten zelf uitproberen in de winkel

In de winkel krijg je de mogelijkheid om verschillende bedden, matrassen en accessoires te vergelijken en te voelen. Probeer ze uit zolang je wil en krijg een beter beeld van hoe ze in de ruimte passen, zodat je met het volste vertrouwen je aankoop kunt doen.
Bekijk onze winkels

Ontdek de geheimen voor een betere nachtrust met onze blog

Verdiep je in deskundige slaaptips, baanbrekend onderzoek en het laatste nieuws voor een zalige bedtijd.

Koude voeten in bed

De oplossing tegen koude voeten in bed

We geven je 5 tips tegen koude voeten in bed, zodat jij vanavond lekker warm onder de wol kruipt.

Artikel lezen
Tips om sneller in slaap te vallen

11 tips om sneller in slaap te vallen

Lukt het niet om in slaap te vallen? Met onze slaaptips ben je voor je het weet vertrokken naar dromenland.

Artikel lezen
Rugpijn na het slapen

Rugpijn na het slapen? Zo doe je er wat aan!

Word je wakker met rugpijn? Lees snel verder, want je kunt rugpijn na slapen vaak makkelijker voorkomen dan je denkt.

Artikel lezen