Bedden & Bundels

Voor ieder matras

Emma bedden zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor je matras. Onze lattenbodems verminderen slijtage en zorgen voor uitstekende ventilatie. Op een matras van Emma slaap je het lekkerst, maar ieder merk matras komt het best tot zijn recht op een Emma bed.

Emma Original Bed close up

Zo veel mogelijkheden!

Hoe je kamer er ook uitziet, bij Emma Sleep slaag je altijd. Met het Original Bed, het Metalen Bed en de Luxe Slaapbank vind je zeker een optie die bij je past. De bedden komen in diverse maten en kleuren. Het Original Bed heeft bovendien verschillende stijlen hoofdborden en komt met handige opbergmogelijkheden. Dat is handig!

Geen enkel risico

Emma bedden worden gemaakt om een leven lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen zijn speciaal door ons geselecteerd en ieder bed komt met jarenlange garantie. Niet overtuigd? Probeer het 100 nachten vrijblijvend uit. We bieden gratis bezorging en halen het bed desgewenst gratis weer bij je op. Je loopt dus geen enkel risico.

Ontdek het beste matras, kussen, bed of boxspring voor jou

Nog niet zeker welk product perfect is voor jou?

Ontdek wat voor jou het beste matras, lekkerste kussen, comfortabelste beddengoed, of perfecte bed of boxspring is voor een uitgeruste nachtrust met deze quiz van 2 minuten!

Vind je product

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Matras Consumentenbond
Emma Matras Consumentenbond

FAQ

Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

Opmerkingen en disclaimers

1)

De prijs is berekend op basis van de productgarantie.