Kussens

Waarom kiezen voor een Emma kussen?

ONZE KUSSEN COLLECTIE

Ultiem comfort voor een optimale nachtrust

Onze Emma Kussens zijn speciaal ontworpen door om aan uw unieke behoeften te voldoen. Ons Emma Kussen en Emma Wolkenkussen zijn de perfecte hoofdkussens voor de beste prijs met super makkelijke aanpasbare lagen die geen troep in je slaapkamer veroorzaken. Onze premium hoofdkussens zijn speciaal samengesteld met premium kwaliteit en de aanpasbare lagen zijn makkelijk uitneembaar waardoor je eenvoudig de hoogte en stevigheid aanpast. Bovendien bevatten onze kussens innovatieve technologie die de temperatuurregulatie perfectioneren voor een rustige slaap, zodat je de dag fris begint.

Onze kussens

Types & materialen

Emma kussens - Aanpasbaar en ultiem comfort

De beste prijs voor kwaliteit

Geniet van een ongestoorde nachtrust dankzij onze aanpasbare en kwaliteits kussens. De kussens bestaan uit lagen die je super eenvoudig en snel kunt verwijderen. Ons Emma kussens hebben memory-schuim en past zich aan jouw lichaam aan.

Ontdek ons Emma Wolkenkussen
Emma_Diamond_PDP_gallery_5.jpg

Aanpasbaar en temperatuuregulerend

Het Emma Diamond Kussen en het Premium Wolkenkussen zijn gemaakt van premium materialen met een temperatuurregulerende functie voor een frisse nachtrust. De kussens zijn ook aanpasbaar naar jouw wensen met de uitneembare lagen.

Ontdek ons Emma Diamond Kussen
Emma_Airgrid_PDP_discovery_2_thumbnail.jpg

Beste kwaliteit ontworpen door experts

De Air Grid® technologie van Emma Sleep zorgt voor de beste kwaliteit. Het innovatieve design en het TPE-materiaal zorgt voor de beste temperatuurregulatie en de vulling is gemaakt van afneembaar microvezelvulling zodat je de hoogte en stevigheid van het kussen eenvoudig naar eigen wens kan aanpassen dit bevordert een rustige slaap, zodat je frisser en fitter wakker wordt.

Ontdek ons Emma AirGrid Kussen

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Bedden
Emma Bedden

FAQ

Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app