Boxsprings


Onze boxsprings bieden niet alleen ondersteuning, maar geven je ook het gevoel dat je omhuld wordt, doordat ze zich perfect aanpassen aan de vorm van je lichaam. Niet voor niets is de Emma Deluxe Boxspring bekroond als beste boxspring door de Consumentenbond.


NL-CAT-Boxsprings.jpeg

Welke boxspring is het beste voor jou?

Laat onze Boxspringvergelijking je helpen om de juiste beslissing te nemen.

Reviews van de afgelopen 6 maanden voor Emma!

emma NL bsb signature man bed

De boxspring die bij je past

Ons assortiment boxsprings is zo ontworpen dat het aan de behoeften van elke gebruiker voldoet. Het zorgt voor een comfortabele en rustgevende slaap. Boxsprings bieden niet alleen ondersteuning, maar geven je ook het gevoel dat je omhuld wordt, doordat ze zich perfect aanpassen aan de vorm van je lichaam. De combinatie van veren in de bedbodem én de matras verbetert de drukverdeling, met ultiem comfort als resultaat.
emma NL BSB storage front flip topper

Meteen in jouw slaapkamer

We bieden gratis bezorging van al onze boxsprings, zodat je zeker bent van een soepele en probleemloze ervaring. Leun lekker achterover en ontspan terwijl ons enthousiaste team je boxspring direct in je slaapkamer aflevert. Je hebt er geen omkijken naar! Kies je voor de Emma One Boxspring, dan kun je deze gemakkelijk zelf in 20 minuten in elkaar zetten. Onze Emma Deluxe, Deluxe Storage en Signature Boxsprings worden zonder extra kosten door ons ervaren team in elkaar gezet. En geen zorgen, wij regelen alle details voor je.
emma nl bsb signature foot zoom

Geniet van je boxspring in alle rust

Dankzij onze hoogwaardige materialen hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van je boxspring. De wasbare hoes van de Emma One Boxspring zorgt voor gemakkelijk onderhoud. Emma Deluxe en Emma Deluxe Storage Boxsprings hebben een stof die ontworpen is om goed tegen stof en licht te kunnen. De Emma Signature Boxspring heeft een heel gemakkelijk te reinigen stof. En als kers op de vernieuwende taart zijn onze premium velvet stoffen waterafstotend en huisdiervriendelijk. Ze zijn behandeld zodat ze het binnendringen van huisdierharen voorkomen, waardoor onderhoud supermakkelijk is.
375FulwidthQuiz.jpg

Nog niet zeker welk product perfect is voor jou?

Ontdek wat voor jou het beste matras, lekkerste kussen, of perfecte bed of boxspring is voor een uitgeruste nachtrust met deze quiz van 2 minuten!

Doe de koopquiz

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

emma NL BSB storage front couple
emma NL BSB storage front couple
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ