SINTERKLAAS!

TOT 50% KORTING

Achter de schermen bij
Emma Sleep

Het Emma Matras wordt met trots bij onze buren in Duitsland geproduceerd. We gebruiken alleen de beste materialen van onze beste leveranciers om jou zo de perfecte nachtrust te kunnen geven. 

Het R&D proces

Onze investering in slaap komt vanuit jou

Het R&D team van Emma werkt vooral samen met onze beste vrienden: echte klanten. Zo kunnen wij de beste matrassen en meest innovatieve slaapproducten ontwerpen en produceren. Door ons getalenteerde en gedisciplineerde team dat bestaat uit engineers, product designers, technische managers en product managers, hebben we een perfecte balans om aan elk product de juiste aandacht te geven. Dit doen we allemaal met onze team values in gedachte: curiosity, agility en solidarity. We zijn constant ons matras aan het verbeteren door elk prototype te testen met onze klanten. Dit doen we niet voordat we begrijpen wat onze klant nodig heeft. Ons veelvoudig winnende matras vertegenwoordigt ons doel om jouw slaap te verbeteren, zodat je productiever bent als je wakker bent. En om stiekem ook iets langer te blijven liggen...

Wij gebruiken alleen het beste van het beste

En dan hebben we het niet alleen over de beste materialen. Ook onze partnerleveranciers zijn pareltjes door hun jarenlange ervaring in de matras industrie. Hierdoor delen we allemaal dezelfde visie: de slaapkwaliteit verbeteren door te werken met hoge kwaliteit en innovatie. Zijn we geen power team? 

Onze innovatieve vacuüm technologie

Innovatieve Technologie

Onze innovatieve vacuüm technologie

Het Emma Matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen zodat het op een handige en compacte manier aan je voordeur wordt geleverd. Dit wordt gedaan door een grote machine die het matras eerst zal platdrukken en daarna oprolt. Dit wordt zo veilig mogelijk gedaan waarbij de kwaliteit van het matras net zo hoog is als aan het begin van de productie.

Meer informatie nodig?

Onze FAQs geven antwoord op al je vragen.

Ga naar FAQs
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: