Onze Refurbished Matrassen

Hoogte

25 cm



Lagen

5 lagen



Comfort aan de top
Drievoudige schuimtechnologie voor een optimaal slaapcomfort met verbeterde temperatuurregeling en ademend vermogen
Ondersteunende basis
Combinatie van 5-zones AeroFlex pocketveren en HRX-schuim voor een betere luchtcirculatie in combinatie met extra stabiliteit en drukontlasting

Wij vinden dat iedereen een tweede kans verdient!

Onze refurbished matras is een duurzaam alternatief voor als je op zoek bent naar een voordelig Emma matras met een hoge kwaliteitsstandaard. Tegelijkertijd draag je bij aan het behoud van grondstoffen en maak je de wereld een beetje groener. Wij bij Emma vinden de mening van onze klant belangrijk en daarom presenteren we nu, na talrijke verzoeken, onze refurbished matras.

Waarom onze klanten dol zijn op Emma.

Emma Hybrid Matras Lagen

KWALITEIT

Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

We zijn vastberaden om de hoge kwaliteitsstandaard te voor alle onze Emma producten. Dat is waarom onze experts elke matras uitgebreid onderzoeken wanneer het wordt geretourneerd als gevolg van onze 100 dagen proefperiode – wat gebruikelijk slechts een paar dagen is. Daarna steriliseren we zorgvuldig de beschadigde matras en vervangen we de hoes door een gloednieuwe, daarmee is de Emma O2 Refurbished ontwikkeld.
Refurbished matras van Emma worden grondig geinspecteerd, de matrassen zijn veilig en schoon.

VEILIG EN SCHOON

Grondige reiniging van alle matrassen

Na een eerste inspectie van de interne foamlagen, worden alle matrassen gedesinfecteerd met droge stoom dankzij het gebruik van gecertificeerde machines die 99,99% van alle bacteriën en geuren verwijderen. Vervolgens worden de matrassen van een nieuwe hoes voorzien, helemaal klaar voor een tweede leven!
Geef een Emma matras een tweede kans, wel zo duurzaam.

DUURZAAM

Een duurzame oplossing

De refurbished matras biedt een meer milieuvriendelijke keuze, daarmee gaat het onnodige vernietiging van een kwaliteitsmatras tegen en biedt een tweede leven. Hiermee beloven we dat de slaapindustrie een belangrijke rol speelt in de circulaire economie.
Emma Matras Consumentenbond

Onze Emma Belofte

EEN ECHT ZORGELOZE SLAAPERVARING