Vind een winkel

Vergelijk en ervaar onze bekroonde boxsprings, bedden, matrassen en meer in onze winkels in Nederland. Onze experts staan klaar om je slaapadvies te geven.

In al onze winkels bieden we slaapconsultaties aan!
Wil jij persoonlijk slaapadvies ontvangen van een van onze slaapexperts? Maak dan nu een afspraak via de button "Boek hier"

1408x736_Emmawinkel.png

Leidschendam

Westfield Mall of the Netherlands Vlakbij ingang C, Kamperfoelie 8 2262 AE, Leidschendam

Boek hier
Emma-Eindhoven.png

Eindhoven

Emma District Nieuwe Emmasingel 28 5611 AZ, Eindhoven

Boek hier
Rotterdam.jpg

Rotterdam

Nu geopend! Mariniersweg 68A 3011 NR, Rotterdam

Boek hier
Amsterdam.jpg

Amsterdam

Nu geopend! Utrechtsestraat 136 1017 VT, Amsterdam

Boek hier
MicrosoftTeams-image_(5).png

Ervaar onze producten

In onze winkels kun je verschillende bedden, matrassen en accessoires vergelijken en voelen, zodat je met vertrouwen je aankoop kunt doen. In al onze Emma-winkels vind je een breed scala aan producten, waaronder al onze kussens, beddengoed, het verzwaringsdeken, verschillende matrassen zoals de Hybrid en Premium Hybrid, bedden zoals de Original en Storage en ook onze exclusieve CarbonCool matrassen (alleen verkrijgbaar in de winkel).
Carbon_Cool_Product_Store.png

Ontdek onze exclusieve CarbonCool matrassen voor een superieure slaapkwaliteit!

Deze serie is enkel verkrijgbaar in onze winkels en bevat grafietdeeltjes die overtollige lichaamswarmte afvoeren, waardoor je sneller in slaap valt en dieper slaapt. Ervaar zelf het unieke slaapcomfort en transformeer je nachtrust. Gun jezelf deze luxe en probeer de CarbonCool matrassen nu uit!
Ontdek hier