eindhoven_store375.png

1408x736_Emmawinkel.png

Onze winkel in Den Haag

Bezoek ons in de Westfield Mall of the Netherlands. Onze eerste winkel in Europa en dé plek om onze producten uit te proberen.

Emma_coming_soon.png

Nieuwe winkel in Eindhoven opent 15 december!

Het enige wat nog miste in het Emma District in Eindhoven, was een Emma Winkel! We openen onze nieuwste winkel op 15 december aan Nieuwe Emmasingel 28. Kom langs op de 15e en maak kans op leuke goodies.

Ik_heet_ook_Emma.png

Emma’s gezocht - Heet jij ook Emma?

Onze nieuwe Emma Winkel opent in het Emma District in Eindhoven. Om dat te vieren, nodigen we alle Emma's uit bij de opening van onze nieuwe winkel op 15 december vanaf 15.00 uur. Maar wees er snel bij! De eerste 50 Emma's die zich bij de winkel melden, krijgen een gratis Emma Kussen.
MicrosoftTeams-image_(5).png

Producten zelf uitproberen.

In de winkel krijg je de mogelijkheid om verschillende bedden, matrassen en accessoires te vergelijken en te voelen. Probeer ze uit zolang je wil en krijg een beter beeld van hoe ze in de ruimte passen, zodat je met het volste vertrouwen je aankoop kunt doen.

In onze Emma winkel vind je de volgende producten: Al onze Emma kussens en beddengoed, de Emma verzwaringsdeken, onze Emma Hybrid en Premium Hybrid matrassen, Emma original en storage bedden, Emma Boxspring Deluxe, Emma Boxspring Signature en onze Emma CarbonCool matrassen (alleen verkrijgbaar in de winkel)!

In onze winkel bieden wij een extra service - Slaapconsulten!

Wil jij een persoonlijk slaapadvies met een van onze slaapexperts? Je kan nu alvast een afspraak maken en wij staan voor je klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de beste producten voor je slaap.

Carbon_Cool_Product_Store.png

Ontdek onze exclusieve CarbonCool matrassen voor een exclusieve slaapkwaliteit! 

Deze serie is alleen verkrijgbaar in onze winkel en bevat grafietdeeltjes die overtollige lichaamswarmte afvoeren, waardoor je sneller in slaap valt en dieper slaapt. 

Ervaar het unieke slaapcomfort zelf en transformeer je nachtrust.   

Gun jezelf deze luxe en probeer de CarbonCool matrassen nu uit!

Ontdek hier
Emma_coming_soon.png

Eindhoven: Opening 15 december

Nieuwe Emmasingel 28 5611 AP Eindhoven, Netherlands
Emma Sleep Westfield Mall of the netherlands

Gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

Gelegen tussen Den Haag en Leiden en naast de A4, is onze winkel gemakkelijk bereikbaar met zowel het OV als de auto.

Adresgegevens Emma Winkel
Mall of the Netherlands, vlabij ingang C
Kamperfoelie 8
2262 AE Leidschendam.

Tel: 085-1070706