• Gratis Bezorging & Retour
  • 100 Nachten Proefslapen
  • 10 Jaar Garantie
686x360_Emmawinkel.png

Onze eerste winkel in Westfield Mall of the Netherlands is open!
Emma_Winkel.png

Versla de hitte met onze exclusieve zomeraanbiedingen!

Temperatuur is een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je slaap beïnvloeden. We willen de perfecte slaapomgeving creëren om ervoor te zorgen dat je elke dag op je best kunt ontwaken. Daarom hebben we twee exclusieve zomeraanbiedingen voor onze winkel samengesteld, waar je de perfecte combinatie van matrassen, kussens, toppers en beddengoed kunt vinden om de zomerse hitte te verslaan, te verkrijgen vanaf € 450 voor de accessoires bundel Bezoek onze winkel voor meer informatie over deze exclusieve winkelaanbiedingen!
Carbon_Cool_Product_Store.png

Ontdek onze exclusieve CarbonCool matrassen voor een exclusieve slaapkwaliteit! 

Deze serie is alleen verkrijgbaar in onze winkel en bevat grafietdeeltjes die overtollige lichaamswarmte afvoeren, waardoor je sneller in slaap valt en dieper slaapt. 

Ervaar het unieke slaapcomfort zelf en transformeer je nachtrust.   

Gun jezelf deze luxe en probeer de CarbonCool matrassen nu uit!

Ontdek hier

In onze winkel bieden wij een extra service - Slaapconsulten!

Wil jij een persoonlijk slaapadvies met een van onze slaapexperts? Je kan nu alvast een afspraak maken en wij staan voor je klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de beste producten voor je slaap.

MicrosoftTeams-image_(5).png

Producten zelf uitproberen.

In de winkel krijg je de mogelijkheid om verschillende bedden, matrassen en accessoires te vergelijken en te voelen. Probeer ze uit zolang je wil en krijg een beter beeld van hoe ze in de ruimte passen, zodat je met het volste vertrouwen je aankoop kunt doen.

In onze Emma winkel vind je de volgende producten: Al onze Emma kussens en beddengoed, de Emma verzwaringsdeken, onze Emma Hyrbrid en Premium Hybrid matrassen, Emma original en storage bedden, Emma Boxspring Deluxe, Emma Boxspring Signature en onze Emma CarbonCool matrassen (alleen verkrijgbaar in de winkel)!

Emma Sleep Westfield Mall of the netherlands

Gemakkelijk bereikbaar met OV en auto.

Gelegen tussen Den Haag en Leiden en naast de A4, is onze winkel gemakkelijk bereikbaar met zowel het OV als de auto.

Adresgegevens Emma Winkel
Mall of the Netherlands, vlabij ingang C
Kamperfoelie 8
2262 AE Leidschendam.

Tel: 085-1070706

2023-02-04-11-43-16-RayRay---1117.jpg

Voorproefje van onze opening!

Gwen en Geraldine zijn bij Emma om de opening van onze eerste winkel in Nederland te vieren! Het duo heeft onze allereerste klant in Nederland (7 jaar geleden alweer!) geïnterviewd en hebben een exclusieve episode van hun podcast opgenomen. Ontdek hier meer over hun slaapverhalen!
Ontdek hier!