TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

De Emma Bibliotheek:
Alle antwoorden op je vragen.

Veelgestelde Vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Lees er in alle rust doorheen.

 • Hoe hoog zijn de Emma matrassen?

  Het Emma O2 Matras bestaat uit drie schuimlagen (Airgocell® schuim, traagschuim en HRX schuim) en is 25 centimeter hoog. De opbouw en hoogte van het matras zorgen voor het allerbeste comfort en de sterkste ondersteuning.

  Het Emma Hybrid Matras is 25 cm hoog en bestaat uit onze bekroonde schuimen en premium pocketveren (laatste generatie Airgocell® schuim, visco-elastisch traagschuim, pocketed springs en HRX koudschuim). Dit biedt een optimale ondersteuning om goed te slapen.

 • Kunnen de Emma matrassen op een (elektrisch) verstelbare bodem gelegd worden?

  De materialen van de Emma matrassen zijn flexibel, dit zorgt ervoor dat de Emma matrassen ook op een (elektrisch) verstelbare bodem gebruikt kunnen worden. De matrassen kunnen tot een hoek van 45° gebogen worden.

 • Wat kan ik doen als ik mijn matras te hard of te zacht vind?

  Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice . Wij kunnen je namelijk een gratis comfortlaag aanbieden die je matras wat zachter of steviger maakt. De comfortlaag is een extra laag schuim, speciaal afgestemd op het Emma Matras. Deze plaats je in de tijk, bovenop de andere lagen en maakt het matras gelijk een stuk zachter of steviger. Dit kost je helemaal niets: zowel het product als de verzending zijn gratis. Als het je toch niet bevalt, is een retour binnen de proefperiode natuurlijk nog steeds mogelijk! Wanneer je besluit een comfortlaag te proberen ontvang je 14 nachten extra proefslapen vanaf het moment dat je de comfortlaag ontvangt. In de volgende video kun je zien hoe je de comfortlaag aan het matras kunt toevoegen: Comfortlaag video

 • Waar vind ik de handleiding?

  Ook bij Emma werken wij aan een beter milieu! Daarom maken we gebruik van een digitale handleiding. Hierin vind je alle productinformatie die je nodig hebt. Klik hier om het te bekijken.

 • Hoe is de Emma O2 opgebouwd?

  Dankzij de combinatie van drie verschillende schuimlagen past de Emma O2 zich perfect aan elk lichaam aan. Het maakt niet uit in welke houding je het liefst slaapt of hoe zwaar je bent, de Emma O2 biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

  De toplaag van Airgocell® schuim (4cm) voelt zacht aan en laat het lichaam geleidelijk inzakken. Hierdoor krijg je geen last van vervelende drukpunten. Het veerkrachtige traagschuim (4cm) zorgt voor een optimale gewichtsverdeling op het matras. Het HRX schuim (17cm) heeft door zijn hoge HR-waarde een lange levensduur en zorgt voor de nodige ondersteuning. De ingebouwde schouderzone brengt het lichaam in de juiste houding en ontlast de wervelkolom.

 • Hoe wordt mijn Emma Matras verzonden?

  Jouw Emma Matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent het Emma Matras samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Emma is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!

  Leuke tip voor als je kinderen hebt: de doos waar Emma in wordt verzonden is leuk speelgoed! Bouw er een kasteeltje van of bewaar het als verstopplek! Let er natuurlijk wel op dat al het plastic uit de doos is gehaald.

 • Hoe werkt het proefslapen?

  Heel simpel. Je hebt 100 dagen de tijd om Emma uit te proberen en te testen of je comfortabel slaapt. Deze 100 dagen gaan in op het moment dat je het Emma Matras ontvangt. Mocht Emma toch niet helemaal bevallen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice . Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij je nieuwe Emma Matras minstens drie tot vier weken uit te proberen.

 • Passen de Emma matrassen ook op een boxspringbed?

  Ja, de Emma matrassen passen uitstekend op een boxspringbed. Door de dikte van het matras is het bovendien niet nodig om een topmatras aan te schaffen. De matrassen kunnen overigens ook op een lattenbodem gelegd worden, in een normale bedombouw, op pallets of op de grond, alles is mogelijk! Mits de ondergrond schoon en droog is.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: