Emma Diamond Kussenset

Altijd de perfecte temperatuur, nu verkrijgbaar in een set van 2

Het kussen dat drie vliegen in een klap slaat: temperatuurregeling, verwijderbare lagen en fris

  • Temperatuurregulerend
  • Volledig aanpasbaar
  • Behoudt zijn vorm

Emma Diamond Kussenset

Altijd de perfecte temperatuur, nu verkrijgbaar in een set van 2

Het kussen dat drie vliegen in een klap slaat: temperatuurregeling, verwijderbare lagen en fris

  • Temperatuurregulerend
  • Volledig aanpasbaar
  • Behoudt zijn vorm
Loading
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Geleverd binnen  2 - 5 werkdagen

PRODUCTGEGEVENS

Word fris en energiek wakker met het Emma Diamond Kussen!

Behoudt de ideale temperatuur terwijl je slaapt

Met sommige kussens is het mogelijk om je lichaamstemperatuur regulieren, waardoor je 's nachts koel blijft, maar ook weer niet té koel. In combinatie met een vochtbestendige kussenhoes voor extra ademend vermogen wordt je slaap dieper omdat je temperatuur constant blijft.

Kies de juiste stevigheid en hoogte voor jou

Onze Emma kussens variëren in dikte en stevigheid voor elke slaaphouding. Zijslapers gebruiken het beste alle 3 de lagen, rugslapers 2-3 lagen en buikslapers slechts 1 laag. Je kunt de lagen wisselen tot je de perfecte stevigheid en hoogte hebt gevonden.

Een mix van stevigheid, ondersteuning en frisheid

Je kunt stevigheid en hoogte kiezen met ondersteunende HRX-schuimen die zich aanpassen aan je nek en hoofd, het heeft een duurzaamheid die zijn vorm en frisheid blijft behouden én je hebt mogelijkheid om het kussen te wassen. Met deze opties is er geen betere keuze dan het Diamond Degree-kussen.

Laag voor laag

Emma Diamond Kussen

Layer_by_Layer_desktop_copy.png
1

De ademende hoes die afneembaar is

Deze gebreide witte stof laat de lucht er doorheen circuleren, zodat je gezicht fris en zonder zweet blijft. De hoes is ook volledig afneembaar en wasbaar, zodat je altijd op een heerlijk fris kussen slaapt.

2

De schuimlaag die de temperatuur reguleert

Dit Diamond Degree-schuim houdt de optimale temperatuur van je lichaam aan, zodat je dieper en rustiger kunt slapen zonder dat je het 's nachts te koud of te warm krijgt.

3

Het zachtste schuim met extra ondersteuning

Deze laag HRX-schuim (HRX staat voor High Resiliency Extra) is onze zachtste laag en biedt de ideale steun voor je hoofd en nek. Daarnaast verlicht het ook de druk terwijl je slaapt

4

De gel-schuimlaag die je nek omhult

Deze Gel memory schuimlaag biedt een heerlijk licht gevoel en ondersteunt je hoofd terwijl je er tegelijkertijd lekker in wegzakt.

All-round zorgeloos kussen

100% Zorgeloos: ons kussen behoudt zijn steun jarenlang gedurende de nacht. Het is hypoallergeen, OEKOTEX-100 getest op schadelijke stoffen en heeft een wasbare hoes. Hemels droog en koel dankzij ademend Airgocell®-schuim en een UltraDry-hoes.

Hoogtepunten van de Diamond Degree® technologie

graphite-layer-benefit-diamond-pillow

Grafietlaag

Voor meer comfort

Om de diepe slaapfase te bereiken, moet de lichaamstemperatuur dalen. Met het Emma Diamond Kussen wordt de ideale temperatuur in evenwicht gehouden en ben je verzekerd van een langere en bijzonder rustgevende diepe slaap.
Emma_Sleep_Diamond_Kussen_Revolutionaire_technologie.jpg

Revolutionaire technologie

De diepe slaapfase is van cruciaal belang voor een goed lichamelijk herstel en een goede werking van het immuunsysteem en het metabolisme. Het draagt ook bij tot een goed geheugen en je algemeen welzijn. Met de Diamond Degree®-innovatie voeren grafietdeeltjes in de toplaag van het kussen overtollige warmte continu af: de ideale slaaptemperatuur wordt in recordtijd bereikt.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Bedden
Emma Bedden
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app