TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras bij Beter Bed Den Haag

Bewoner van (of rondom) Den Haag en benieuwd naar het Emma matras? Bekijk dan nu het Emma matras in Beter Bed Den Haag! De specialisten in deze winkel staan al klaar om je het beste advies te geven voor de perfecte nachtrust. Je kunt hier in alle rust het Emma matras uitproberen.
Emma Matras

Service

De slaapadviseurs bij Beter Bed Den Haag beschikken over jarenlange ervaring en staan dan ook met enthousiasme op je te wachten om je alles te vertellen over het Emma matras. Om goed te kunnen slapen is een matras erg belangrijk. Daarnaast biedt Beter Bed veel meer dan matrassen, zoals boxsprings, bedbodems, bedtextiel, en andere accessoires. Service staat bij Beter Bed centraal, en dit is dan ook terug te vinden bij het enthousiaste team. Beter Bed is niet voor niets drie jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland!

Beter Bed

Proefslapen

Enthousiast geworden van het Emma matras bij Beter Bed Den Haag, maar wil je het graag nog wat langer uitproberen? Dat is geen probleem! Aangezien je lichaam goed moet wennen aan een matras en je dat niet na een half uur kunt voelen, kun je het Emma matras proefslapen. Ook als je het matras via Beter Bed koopt heb je 100 nachten de tijd om het matras in je eigen tijd en ruimte uit te proberen.

Adres en parkeren

Beter Bed Den Haag is gevestigd in de Megastores achter Den Haag Hollands Spoor. Mocht je dus nog meer willen winkelen, ligt alles lekker dichtbij! Het adres is Van der Kunstraat 143, 2521NS Den Haag. Parkeren is mogelijk op het parkeerdek (1,00 euro per uur) of bij de parkeerhavens bij de winkel (1,70 euro per uur).

Openingstijden

De openingstijden van Beter Bed Den Haag zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag: 10:00-18:00
  • Woensdag: 10:00-18:00
  • Donderdag: 10:00-21:00
  • Vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Wil je contact opnemen met Beter Bed Den Haag? Dat kan via het telefoonnummer: 070 217 15 56, of via het emailadres: [email protected]

Ondersteuning matras

Een goede ondersteuning is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van een goede kwaliteit koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat het Emma matras comfortabel en toch ondersteunend aanvoelt. Dit maakt dat de matras ook voor lange, zwaardere mensen prima geschikt is!

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Emma Matras bestel emma nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: