⏰ LAATSTE KANS! KLIK HIER voor ONZE CYBER MONDAY DEALS! ⏰

Black Friday Sale

Laatste KANS!

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Onze matrassen

Benefits Demo 1

Jouw vertrouwde partner voor slaap

Wist je dat onze matrassen talrijke prijzen hebben gewonnen van onafhankelijke consumentenverenigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Europa? De reden waarom het zo veel prijzen heeft gewonnen, is dat onze ingenieurs er alles aan doen om een product te ontwerpen dat comfortabel en duurzaam is voor een rustige nachtrust. Maar de beste manier om jezelf te overtuigen is om het 100 nachten te testen!

Benefits Demo 1

Producten van hoge kwaliteit

Emma matrassen worden in Duitsland ontwikkeld en in Europa gemaakt. Wij testen al ons schuim op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid om u een uitzonderlijke slaapkwaliteit te bieden.

Benefits Demo 2

De beste materialen

Onze slaapexperts combineren innovatieve materialen tot in de perfectie om matrassen te ontwikkelen die comfortabel en duurzaam zijn.

Vind het perfecte matras voor jou!

Vanaf

299.40€

Hoogste comfort met deze nieuwe generatie matras.

Noot : ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Vanaf

399 €

Ons nieuwste en meest innovatieve matras, een combinatie van hoogwaardig schuim met pocketveren.

Noot : ⭐⭐⭐⭐⭐ (4.5/5)

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Het Emma O2 matras kent twee hardheden, medium en hard. Dankzij de combinatie van hoogwaardige schuimsoorten en materialen is het ideaal voor wie op zoek is naar comfort én ondersteuning. Op een schaal van 1 tot 10 heeft het O2 matras een stijfheidsniveau van 4 (O2 Medium) en 6 (O2 hard)

Ademend vermogen ⭐⭐⭐⭐(4/5)

De nieuwe generatie Airgocell® schuim is een geperforeerd schuim dat zorgt voor een optimaal ademend vermogen. Je zult het nooit meer te warm of te koud hebben.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Ons HRX-koudschuim bied je tegendruk in elke positie. De optimale aanpassing aan het lichaam en de comfortabele matras ondersteunen je rug, schouders en nek nog beter.

3 lagen voor een totale hoogte van 25 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Het Emma Hybrid matras biedt een onvergelijkbaar comfort dankzij een unieke combinatie van schuimen en Bonnell-veren. De AeroFlex stalen pocketveren zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie, optimale ondersteuning en meer flexibiliteit tijdens de nacht. Op een schaal van 1 tot 10, heeft het een stijfheidsniveau van 4

Ademend vermogen ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

De nieuwste generatie Airgocell® schuim is een innovatief open-cel schuim, ultra-ademend en temperatuur-regulerend. Samen met de Bonnel-veren zorgt dit voor een ideale lichaamwarmteafvoer, ideaal voor warme slapers! Het is flexibel en duurzaam, laat een betere vochtafvoer toe en bied je een perfecte ondersteuning.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Ons nieuwe HRX-koudschuim geeft je extra stabiliteit voor een geweldige nachtrust. Hij verlicht de druk waar je die het meest nodig hebt, dankzij onze nieuwe ergonomische uitsparingstechnologie.

4 lagen voor een totale hoogte van 25 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

De Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: Wanneer je één van onze producten bestelt, bezorgen we het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste: op dit punt is de beste slaapervaring van je leven nog niet eens begonnen.

100 nachten proefslapen

100 Nachten Proefslapen

Of een matras perfect voor jou is, kan je niet binnen 10 minuten weten. Dit kan je wel binnen 100 nachten weten, vooral als je het lekker thuis mag uitproberen. Dit is dan ook precies wat wij jou bieden. Probeer Emma zonder risico voor 100 nachten thuis uit.

10 jaar garantie

10 Jaar
Garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk voor zowel je comfort als de duurzaamheid van de matras. Daarom gebruikt Emma alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Emma gelooft in haar producten en biedt daarom ook 10 jaar garantie op de Emma Original bieden.

Gratis bezorging

Gratis Bezorging en Retour

Wij denken dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen als op het Emma Matras. Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: