Emma O2 Refurbished Matras

Meer comfort voor een lagere prijs!​

Met onze prijswinnende refurbished matras, krijg je nu de beste slaapervaring zonder dat je portemonnee daar iets van merkt.

  • Dezelfde kwaliteitsstandaard voor een lagere prijs​
  • Gecertificeerd opknapproces
  • 100 dagen proefperiode
  • Een bewuste keuze
Formaat
Hardheid

Emma O2 Refurbished Matras

Meer comfort voor een lagere prijs!​

Met onze prijswinnende refurbished matras, krijg je nu de beste slaapervaring zonder dat je portemonnee daar iets van merkt.

  • Dezelfde kwaliteitsstandaard voor een lagere prijs​
  • Gecertificeerd opknapproces
  • 100 dagen proefperiode
  • Een bewuste keuze
Formaat
Hardheid

Aantal

1
Loading
Incl. Recyclebijdrage € 3,15
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen  10 - 12 weken

PRODUCT DETAILS

Wij vinden dat iedereen een tweede kans verdient!

Onze refurbished matras is een duurzaam alternatief voor als je op zoek bent naar een voordelig Emma matras met een hoge kwaliteitsstandaard. Tegelijkertijd draag je bij aan het behoud van grondstoffen en maak je de wereld een beetje groener. Wij bij Emma vinden de mening van onze klant belangrijk en daarom presenteren we nu, na talrijke verzoeken, onze refurbished matras.
Emma Hybrid Matras Lagen

KWALITEIT

Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

We zijn vastberaden om de hoge kwaliteitsstandaard te voor alle onze Emma producten. Dat is waarom onze experts elke matras uitgebreid onderzoeken wanneer het wordt geretourneerd als gevolg van onze 100 dagen proefperiode – wat gebruikelijk slechts een paar dagen is. Daarna steriliseren we zorgvuldig de beschadigde matras en vervangen we de hoes door een gloednieuwe, daarmee is de Emma O2 Refurbished ontwikkeld.
Refurbished matras van Emma worden grondig geinspecteerd, de matrassen zijn veilig en schoon.

VEILIG EN SCHOON

Grondige reiniging van alle matrassen

Na een eerste inspectie van de interne foamlagen, worden alle matrassen gedesinfecteerd met droge stoom dankzij het gebruik van gecertificeerde machines die 99,99% van alle bacteriën en geuren verwijderen. Vervolgens worden de matrassen van een nieuwe hoes voorzien, helemaal klaar voor een tweede leven!
Geef een Emma matras een tweede kans, wel zo duurzaam.

DUURZAAM

Een duurzame oplossing

De refurbished matras biedt een meer milieuvriendelijke keuze, daarmee gaat het onnodige vernietiging van een kwaliteitsmatras tegen en biedt een tweede leven. Hiermee beloven we dat de slaapindustrie een belangrijke rol speelt in de circulaire economie.

Emma O2

Laag voor Laag

NL_MA_PDP_O2_Layers.jpg
1

Super eenvoudig wasbare matrashoes

De Emma matrashoes voelt zacht aan, wat je veel ligcomfort brengt. Ook is de hoes snel te verwijderen wat wassen extreem gemakkelijk maakt.

2

Airgocell® schuim voor thermoregulering

Ons baanbrekende Point Elastic Airgocell® technologie verbetert de ademende en thermoregulerende eigenschappen van het matras door het opnemen en verdampen van lichaamszweet. Hierdoor voel je je niet klam in de nacht.

3

Halo Memory Foam™ omarmt je lichaam

Ons innovatieve Halo Memory Foam™ traagschuim vormt zich rond de vorm van jouw lichaam. Dit met grote focus op ergonomie, verbeterde drukontlasting, en lichaam-omarmend comfort.

4

HRX schuim voor een stevig basis

HRX staat voor High Resiliency Extra. Met 7 gerichte zones die je voldoende tegendruk bieden. Deze laag is ontworpen om je wervelkolom in één lijn te houden voor maximale verlichting, rust, en herstel – in welke slaappositie dan ook.

"Ligt heerlijk! Lekker dik en stevig waar ik niet in weg zak, zoals bij mijn oude matras. Vooral de steun in mijn rug is waar ik blij van word!"


Denise Maaskant liet een beoordeling achter op: Trustpilot

Emma Matras Consumentenbond

Onze Emma Belofte

EEN ECHT ZORGELOZE SLAAPERVARING