Pocketvering matras kopen?


Een pocketvering matras zorgt voor een goede ventilatie en is tegelijkertijd stevig en veerkrachtig. Maar onze pocketvering matrassen – ontwikkeld in het Emma R&D Lab – gaan veel verder dan dat. Onze Hybrid-matrassen combineren pocketveren met lagen van verschillende schuimsoorten zijn ontworpen voor ultiem comfort, ergonomische ondersteuning en betere slaapkwaliteit.

Aanbiedingen

De voordelen van onze pocketvering matrassen


Waar onze eerste generatie prijswinnende matrassen op schuimbasis was, heeft ruim 10 jaar Research & Development geleid tot onze nieuwe generatie nóg betere matrassen met een matraskern van pocketveren. Niet voor niets is ons Emma Hybrid matras bekroond als beste matras door de Consumentenbond.

✔️ Superieure kwaliteit

In ons slaaplaboratorium werken ingenieurs en slaapprofessionals voortdurend samen om superieure producten te ontwikkelen die wetenschap en technologie combineren. Wij zijn dan ook het meest bekroonde matrassenbedrijf van Europa.

✔️ Hybrid: pocketveren én schuim

Het zorgvuldig combineren van pocketveren met lagen van verschillende schuimsoorten vormt de basis van onze huidige generatie hybrid-matrassen.

✔️ Optimale lichaamsondersteuning

Onze pocketvering matrassen beschikken over 7 zones en zijn zo ontworpen dat je een goede lichaamshouding hebt en dat je wervelkolom in lijn blijft. Op alle juiste plaatsen word je ondersteund. Of je nu op je rug, op je zij of op je buik slaapt.

✔️ Geavanceerde bewegingsdemping

Geniet van een diepe, ononderbroken slaap, hoe vaak je partner 's nachts ook woelt en draait. Onze pocketvering matrassen zijn perfect voor koppels en lichte slapers.

✔️ Temperatuurregulerend

Onze pocketvering matrassen zijn ontworpen voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

✔️ Minder CO2-uitstoot

Door CO2-intensieve materialen, zoals schuim, grotendeels te vervangen door duurzamere materialen, kunnen we de CO2-uitstoot van onze matrassen aanzienlijk verminderen.

Gratis bezorging en retour Is het toch niet wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat het product gratis wordt opgehaald en jij je geld terugkrijgt.
100 nachten proefslapen Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-matras thuis te testen.
10 jaar garantie Wij gebruiken alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op al onze Hybrid-matrassen.

Onze pocketvering matrassen op een rij

BESTE KEUS

Emma Hybrid II Adjustable

Een matras dat zich aan kan passen aan de veranderingen in je leven. De Hybrid II Adjustable heeft een verstelbare bovenste schuimlaag waarmee je snel en eenvoudig kunt wisselen van een zacht naar een steviger bovenoppervlak.

Dankzij 7 pocktetveerzones biedt dit matras perfecte ondersteuning met betere drukverdeling en isolatie van beweging en de hogere pocketveren zorgen voor de juiste temperatuurregulatie.

Het Hybrid II adjustable-matras is gemaakt met liefde voor een betere nachtrust én onze planeet. Door CO2-intensieve materialen, zoals schuim, grotendeels te vervangen door duurzamere materialen zoals staal, konden we de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen.
Shop nu
Emma Hybrid Lite Matras

TOPDEAL

Emma Hybrid Lite

Onze verbeterde pocketveren lopen nu van rand tot rand, waardoor een uitgebreide bewegingsdemping ontstaat. Geniet van een diepe, ononderbroken slaap, hoe vaak je partner 's nachts ook woelt en draait.
Shop nu
Emma Hybrid Premium Matras

PREMIUM

Emma Hybrid Premium

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning. Nieuwsgierig naar alle kwaliteiten van Hybrid Premium?
Shop nu
Emma Hybrid AirGrid Matras

NEXT-LEVEL ONTSPANNING, VERKOELING EN COMFORT

Emma Hybrid AirGrid

Het Emma Hybrid AirGrid matras is ons meest geavanceerde matras: next-level ontspanning, verkoeling en comfort. Voel je gewichtloos dankzij de AirGrid-technologie. Deze nieuwe techniek zorgt bovendien voor superieure luchtcirculatie en temperatuurregeling. Het zacht verende raster vormt zich helemaal naar jouw lichaam.
Shop nu

6 miljoen mensen wereldwijd dromen al heerlijk op een Emma Matras.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Matras Consumentenbond
Emma Matras Consumentenbond

FAQ