Hybrid matrassen vs Schuimmatrassen


Bij Emma, zijn al onze matrassen Hybrid. Hybrid betekent dat een groot deel matras uit veren bestaat en een aantal lagen schuim bovenop liggen. Je krijgt het beste van beide: drukverlichting en liggevoel van schuim, en ondersteuning en ademend vermogen van veren.

Aanbiedingen

Welke is beter?


1. Luchtstroom

Hybrid matrassen ademen beter dan schuimmatrassen omdat ze meer ruimte tussen de materialen hebben voor een betere luchtstroom. Bovendien houden hybrid matrassen de warmte niet vast zoals schuim dat doet, omdat de veren ervoor zorgen dat de lucht door het matras blijft bewegen. 


2.Drukverdeling:

De hogere pocketveren in hybrid matrassen absorberen meer druk. Hierdoor zijn ze comfortabeler en ergonomischer. Verder verdelen ze de druk beter dan schuim. Onze nieuwe Edge to Edge pocketveren biedt individuele ondersteuning voor uw hoofd, schouders, rug, bekken, knieën, onderbeen en voeten.


3. Duurzaamheid:

Hybrid matrassen zijn duurzamer omdat de pocketveren erin langer meegaan dan schuimlagen. Deze stevige stalen springveren zorgen ervoor dat je matras niet doorzakt en comfortabel blijft, zelfs als je op de rand zit. Hybrid matrassen worden geproduceerd met minder fossiele brandstoffen waardoor ze duurzamer zijn dan schuim. 

De voordelen van onze hybrid matrassen 


✔️ Superieure kwaliteit

In ons slaaplaboratorium werken ingenieurs en slaapprofessionals voortdurend samen om superieure producten te ontwikkelen die wetenschap en technologie combineren. Wij zijn dan ook het meest bekroonde matrassenbedrijf van Europa.

✔️ Hybrid: pocketveren én schuim

Het zorgvuldig combineren van pocketveren met lagen van verschillende schuimsoorten vormt de basis van onze huidige generatie hybrid-matrassen.

✔️ Optimale lichaamsondersteuning

Onze pocketvering matrassen beschikken over 7 zones en zijn zo ontworpen dat je een goede lichaamshouding hebt en dat je wervelkolom in lijn blijft. Op alle juiste plaatsen word je ondersteund. Of je nu op je rug, op je zij of op je buik slaapt.

✔️ Geavanceerde bewegingsdemping

Geniet van een diepe, ononderbroken slaap, hoe vaak je partner 's nachts ook woelt en draait. Onze pocketvering matrassen zijn perfect voor koppels en lichte slapers.

✔️ Temperatuurregulerend

Onze pocketvering matrassen zijn ontworpen voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

✔️ Minder CO2-uitstoot

Door CO2-intensieve materialen, zoals schuim, grotendeels te vervangen door duurzamere materialen, kunnen we de CO2-uitstoot van onze matrassen aanzienlijk verminderen.

10 jaar garantie We gebruiken alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Deze materialen zijn zelfs zo goed dat we op sommige producten 10 jaar garantie geven.
100 nachten proefslapen We bieden 100 nachten proefslapen aan op al onze producten, met uitzondering van kussens, zodat je je nieuwe Emma-producten thuis kunt uitproberen.
Gratis bezorging en retour Is het toch niet wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat het product gratis wordt opgehaald en jij je geld terugkrijgt.
Betaal in 3 termijnen met Klarna

Onze pocketvering matrassen op een rij

BESTE KEUS

Emma Hybrid II Adjustable

Een matras dat zich aan kan passen aan de veranderingen in je leven. De Hybrid II Adjustable heeft een verstelbare bovenste schuimlaag waarmee je snel en eenvoudig kunt wisselen van een zacht naar een steviger bovenoppervlak.

Dankzij 7 pocktetveerzones biedt dit matras perfecte ondersteuning met betere drukverdeling en isolatie van beweging en de hogere pocketveren zorgen voor de juiste temperatuurregulatie.

Het Hybrid II adjustable-matras is gemaakt met liefde voor een betere nachtrust én onze planeet. Door CO2-intensieve materialen, zoals schuim, grotendeels te vervangen door duurzamere materialen zoals staal, konden we de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen.
Shop nu
Emma Hybrid Premium Matras

PREMIUM

Emma Hybrid Premium

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning. Nieuwsgierig naar alle kwaliteiten van Hybrid Premium?
Shop nu

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Matras Consumentenbond
Emma Matras Consumentenbond

FAQ