Helaas, Black Friday is voorbij...

Helaas, Black Friday is voorbij...

Maar we nodigen je uit om onze huidige topdeals te ontdekken.
emma nl bsb signature bed front blanket

BLACK FRIDAY 2023

Klaar voor onze Black Friday Sales 2023?

Investeer jij in 2023 eindelijk in een echt goede nachtrust?

Dankzij onze Black Friday deals krijg jij dit jaar de beste slaap van je leven.

Met onze bekroonde matrassen, boxsprings en bedden voel jij je overdag energieker en haal jij alles uit jouw dag.

FAQ

cooling matras mood closeup 1

Black Friday Matras?

Onze bekroonde matrassen zijn een must voor iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt. We bieden dit jaar weer de beste Black Friday matras deals. Bekijk dus snel onze Black Friday matras aanbiedingen.
Matras aanbiedingen
emma nl bsb signature bed front naked

Black Friday Boxspring?

Droom jij al jaren van een stijlvolle en comfortabele boxspring in jouw slaapkamer? Laat onze Black Friday boxspring deals dan niet lopen in 2023.

Wist je dat onze Emma Deluxe Boxspring als beste werd getest door de Consumentenbond? De Deluxe Boxspring onderscheidde zich door de geweldige ondersteuning en lange levensduur.

Bekijk dus snel onze Black Friday boxspring aanbiedingen.
Boxspring aanbiedingen
emma-matras-original-bed-dark-grey-elegant-headboard.jpg

Black Friday Bed?

Of je nu een klassiek design wilt, een bed met opbergruimte of een elegant houten frame, we bieden dit jaar ook weer de beste Black Friday bed deals. Bekijk dus snel onze Black Friday bed aanbiedingen.
Bed aanbiedingen

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Zorgeloze slaapervaring
Zorgeloze slaapervaring
Black Friday... Hoe zat het ook alweer?

Black Friday... hoe zat het ook alweer?

Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving. Dit vieren de Amerikanen op de vierde donderdag van november. Daarom valt Black Friday, ook in Nederland, altijd op de vierde vrijdag van november.

Het is de dag waarop in de Verenigde Staten het kerstinkopenseizoen begint. En het is een ideale winkeldag, omdat veel Amerikanen dan vrij hebben vanwege het lange Thanksgiving Weekend.

Black Friday was voor Nederlanders handig om over te nemen, omdat wij eind november aan het shoppen zijn voor Sinterklaascadeautjes. En wie houdt er niet van een goede deal?

Black Friday bloopers

Black Friday bloopers

McDonalds tweette in 2017 een bericht dat slechts luidde: ‘Black Friday ***Need copy and link***’. Ondanks - of misschien dankzij - het gebrek aan inhoud ging de tweet viral. Een stagiaire die de fout in ging of juist een briljante strategie?

Het Amerikaanse telecombedrijf Verizon bracht in 2008 een reclame uit waarin een vrouw wel heel ver ging om de beste telefoondeals te bemachtigen. Zo gebruikte ze onder andere secondelijm en handboeien om haar vriendin vast te maken een tafel. Toen dat jaar een winkelmedewerker tragisch overleed tijdens een Black Friday stormloop, haalde Verizon de reclame toch maar uit de lucht.

Herinner je je het beruchte nummer ‘Friday’ nog van Rebecca Black? Retailbedrijf Kohl’s besloot tijdens hun reclame een hommage uit te brengen met het nummer ‘Black Friday’. Aangezien iedereen het lied compleet zat was, bleek dit niet de slimste beslissing.

Wat koopt Nederland tijdens Black Friday?

Wat koopt Nederland tijdens Black Friday?

Vooral elektronica en games doen het goed. Game developers zoals Electronic Arts spelen daar slim op in door ieder najaar een nieuwe versie uit te brengen. Als echte gamer kan je die deal natuurlijk niet laten liggen op Black Friday.

Zo was het wereldberoemde voetbalspel FIFA vorig jaar een van de bestverkochte producten.

Ook speakers, televisies en mobiele telefoons vliegen ieder jaar over de toonbank. Een slimme tip is om grote uitgaven te bewaren voor Black Friday. Zo kun je optimaal profiteren van de forse kortingen.

Wil jij dit jaar investeren in een nieuw matras of boxspring? Profiteer dan van onze Black Friday deals op de goedkoopste dag van het jaar.

Black Friday vs Cyber Monday

Black Friday vs Cyber Monday

De maandag na Black Friday heet Cyber Monday: nog een dag met geweldige aanbiedingen.

Het verschil met Black Friday is dat de deals van Cyber Monday alleen maar online gelden. Black Friday deals vind je vaak zowel in webwinkels als in de winkelstraat.

Onze matrassen en boxsprings kun je tijdens Black Friday ook al online shoppen. Zo hoef jij de deur niet uit om te profiteren van de hoogste kortingen van het jaar.

Lang in de rij staan met Black Friday in de VS

Urenlang in de rij staan in de VS

Waar we in Nederland vooral profiteren van webshop deals, staan Amerikanen ieder jaar urenlang in de rij om de afgeprijsde producten in handen te krijgen. Wist je dat een Amerikaan gemiddeld 2,5 uur in de rij staat tijdens Black Friday?

Deze kooplust kan ook tot serieus gevaarlijke situaties leiden. Bekend zijn de filmpjes van wilde gevechten die uitbreken in Amerikaanse winkels. Als twee shoppers dezelfde televisie in handen krijgen, zijn ze soms niet bang om erop los te slaan. In totaal zijn er wereldwijd al 17 doden gevallen door onrust en geweld tijdens Black Friday.