Boxspring 180x200


Op zoek naar een king size boxspring van 180x200 cm? Deze maat boxspring is vaak de perfecte keuze voor slapers die ruimte en luxe zoeken.


Al onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. We bieden veelzijdige ontwerpen die gebaseerd zijn op de laatste technologieën. Zo vind jij gegarandeerd een boxspring voor jouw lichaams- en slaaptype.

Onze aanbiedingen

emma nl bsb signature couple laughimg

Waarom een 180x200 boxspring?

Een 180x200 boxspring is de meest gangbare grote maat boxspring. Heb je een beweeglijke slaappartner? Doe je aan co-sleeping met huisdieren of kinderen? Allemaal geen enkel probleem met onze 180x200 boxsprings.

We hebben meerdere uitvoeringen 180x200 boxsprings beschikbaar. Kies je voor de Emma Deluxe Boxspring (als beste getest door de Consumentenbond), of voor ultiem comfort met de Emma Signature Boxspring?

emma-NL-bsb-signature-bed-front-zoomed.png

Is een boxspring van 180x200 geschikt voor jou?

De 180x200 boxspring of kingsize boxspring is een riante maat die ultieme luxe en slaapcomfort biedt. Maar is een 180x200 boxspring ook geschikt voor jou? De maat moet natuurlijk goed in je slaapkamer passen. Toch spelen er nog andere factoren mee.


Herken jij je in de volgende situaties? Dan is een 180x200 boxspring de juiste keuze voor jou.


✔️ Jij en je partner slapen het beste als jullie allebei volop ruimte hebben, bijvoorbeeld omdat jullie:
- breder gebouwd zijn
- een slaapstoornis hebben die leidt tot onrustige slaap
- wisselende slaapritmes hebben
- onrustig slapen in veel verschillende slaaphoudingen
- gewoon beter in slaap vallen in een breed bed


✔️ Jij en je partner kiezen voor co-sleeping en er slaapt dus regelmatig een kind of huisdier bij jullie in bed.


✔️ Jij en je partner hebben een relatief ruime slaapkamer of offeren graag ruimte op voor meer slaapcomfort.


✔️ Je slaapt juist alleen, je hebt ruimte in je slaapkamer en slaapt graag als een echte koning.


✔️ Je zoekt een bed met een hoge opstap, bijvoorbeeld vanwege rugklachten of gewoon voor het comfort en gemak.


✔️ Je hebt behoefte aan een slaapomgeving met uitstekende ventilatie, bijvoorbeeld omdat je snel oververhit raakt in je slaap.


✔️ Je zoekt een stijlvolle inrichting in je slaapkamer voor dat echte hotelgevoel.


Onze boxsprings 180x200 op een rij

emma matras bsb signature mood bedroom

DE ULTIEME SLAAPERVARING

De Emma Signature Boxspring

De kwaliteit van onze Emma Signature Boxspring is niet te evenaren. De combinatie van vorm, functie en hotelachtige luxe zorgen voor een eersteklas ontwerp met diverse aanpassingsmogelijkheden. De Signature Boxspring is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat jij lekkerder slaapt dan ooit tevoren.
Ontdek nu
emma matyras bsb deluxe seal

DE CONSUMENTENBOND WINNAAR

De Emma Deluxe Boxspring

De Emma Deluxe is door de Consumentenbond in Nederland uitgeroepen tot de best geteste boxspring. Het is gemaakt met een combinatie van Bonellveren (voor de luchtstroom) en pocketveren (hoge elasticiteit). Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw lichaam en wervelkolom op elk moment volledig ondersteund worden.
Shop nu
emma nl bsb signature bed front

Waarom kiezen voor een boxspring?

Een boxspring bestaat uit één grote matrasbodem, vaak strak afgewerkt met bekleding.

De boxspring wordt steeds populairder en met reden:

✔️ Het matras geeft dankzij de samenwerking met de verende boxspring optimale ligondersteuning en zorg voor comfortabele nachten.

✔️ Dankzij de open constructie binnen de boxspring is de ventilatie zeer goed, wat voor een aangename slaaptemperatuur zorgt.

✔️ Geen bed gaat zo lang mee als de boxspring: gemiddeld kan je dit bed met gemak 25 jaar gebruiken.

✔️ Boxsprings zijn vaak hoger dan een gemiddeld bed, wat zorgt voor een handige in- en uitstap en een handige hoogte voor de bedverschoning.

✔️ Er zijn veel designopties beschikbaar, waardoor je jouw boxspring precies kunt afstemmen op het interieur van je slaapkamer.
emma NL bsb signature couple sleeping zoom

Waarom een boxspring van Emma?

Een goede nachtrust is essentieel voor een gelukkig en actief leven. Wij begrijpen dit. Hiervoor is een boxspring nodig die:

De natuurlijke positie van de wervelkolom ondersteunt
Onze boxsprings zijn ontworpen om langdurige veerkracht te bieden, zodat je wervelkolom in een natuurlijke S-houding kan rusten, je rugspieren kunnen ontspannen en je tussenwervelschijven kunnen herstellen tijdens je slaap.
Doordat onze boxsprings vaak hoger zijn dan traditionele bedden, is in- en uitstappen bovendien extra gemakkelijk is, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor mensen met rugklachten, ouderen en patiënten die herstellen van een operatie.

Zorgt voor een evenwichtige verdeling van het lichaamsgewicht
De verschillende lagen vering in onze boxsprings zorgen voor een gelijkmatige ondersteuning van je lichaamsgewicht, zodat jouw rug en nek in een natuurlijke positie kunnen rusten. Dit zorgt er ook voor dat je minder snel draait tijdens het slapen. Zo kun je een diepere en meer herstellende slaap bereiken, die van cruciaal belang is voor het nachtelijke herstelproces.

Verlichting biedt van pijnlijke drukpunten
Drukverlagende materialen en verschillende lagen zorgen voor minder druk op gevoelige plekken zoals schouders, heupen en knieën. Dit kan pijn en ongemak tijdens het slapen verminderen en bevordert de doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je spieren verdwijnen en je hersenen voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen, wat je prestaties overdag ten goede komt.
bed linen green

Welk beddengoed past bij een 180x200 boxspring?

Bij een goede boxspring hoort passend beddengoed. Voor een boxspring van 180x200 raden wij een dekbed aan van 260x200 of van 240x220 (breedte x lengte).

Slaap jij met een ‘dekenstelende’ partner, of ben je zelf de dader? Dan kun je beter kiezen voor twee eenpersoonsdekbedden van 140x200 of 140x220.
emma-matras-article-korting-consumentenbond6.jpg

Toch op zoek naar ander formaat?

Kies je toch voor meer ruimte in je slaapkamer met een boxspring van 140x200 of 160x200? Of ga je juist voor ultiem slaapcomfort met een boxspring van 200x200? We hebben nog veel meer formaten beschikbaar.

Alle beschikbare boxspringmaten


Emma Signature Boxspring

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

180x210 cm

200x200 cm


Shop nu →

Emma Deluxe Boxspring

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

180x210 cm

180x220 cm

200x200 cm

Shop nu →

Wat gebeurt er als je blijft doorslapen op een slecht bed?


1. Geen ondersteuning

Op een slecht bed krijgt jouw wervelkolom onvoldoende ondersteuning, waardoor je lichaam dit allemaal zelf moet opvangen. Dit kan leiden tot (chronische) lichamelijke klachten.


2. Slaapgebrek

Een slecht bed levert al snel slaapgebrek op. Chronisch slaapgebrek zorgt voor een slechter emotioneel welzijn, verminderde productiviteit en een kort lontje.


3. Te warm en onhygiënisch

Een slecht bed kan zorgen voor onvoldoende ventilatie. Dit kan leiden tot overmatig zweten en een oververhit gevoel tijdens het slapen.

Kortom, de beste dag om te investeren in jouw nachtrust is vandaag. Kies voor onze hoogwaardige boxsprings die de juiste ondersteuning bieden, comfortabel slapen en hygiënisch blijven gedurende vele jaren van gebruik.

hybrid matras family 2

GRATIS UITPROBEREN

100 nachten proefslapen

Wist je dat een boxspring zich pas na drie tot zes weken volledig naar jouw lichaam vormt? Geen wonder dat het lastig is om een keuze te maken in de winkel of online. Het (overdag) uitproberen van een boxspring in een showroom is sowieso niet voldoende, omdat je spierspanning 's nachts anders is en je houding verslapt.

Het is ook lastig om voor je te zien hoe de boxspring past bij de stijl van jouw slaapkamer. De strakke, stijlvolle vormgeving van een boxspring drukt een stempel op jouw interieur. Daarom is de keuze voor het juiste design cruciaal.

Daarom bieden wij 100 nachten proefslapen aan. Zo kun je jouw nieuwe boxspring rustig uitproberen in jouw eigen slaapkamer. Als de boxspring toch niet bevalt, halen wij hem weer bij je op en krijg je gewoon je geld terug.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Emma Sleep Boxsprings Consumentenbond
Emma Sleep Boxsprings Consumentenbond

Opmerkingen en disclaimers

1)

De prijs is berekend op basis van de productgarantie.