• Gratis Bezorging & Retour
  • 100 Nachten Proefslapen
  • 10 Jaar Garantie

Boxspring 140x200


Een 140x200 boxspring is bij uitstek geschikt voor solo slapers die ruimte op prijs stellen en koppels die graag knus slapen en ruimte willen overhouden in de slaapkamer.


Al onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. We bieden veelzijdige ontwerpen die gebaseerd zijn op de laatste technologieën. Zo vind jij gegarandeerd een boxspring voor jouw lichaams- en slaaptype.

Onze aanbiedingen

NL-CAT-Boxsprings.jpeg

Welke boxspring is het beste voor jou?

Laat onze Boxspringvergelijking je helpen om de juiste beslissing te nemen.

emma nl bsb signature couple laughimg

Waarom een 140x200 boxspring?

Een 140x200 boxspring is bij uitstek geschikt voor solo slapers die ruimte op prijs stellen. Ook voor koppels die graag knus slapen en ruimte willen overhouden in de slaapkamer is het vaak een geschikt formaat.

We hebben meerdere uitvoeringen 140x200 boxsprings beschikbaar. Kies je voor de scherp geprijsde Emma One Boxspring, voor de Emma Deluxe Boxspring (als beste getest door de Consumentenbond), of voor ultiem comfort met de Emma Signature Boxspring?

Meer opbergruimte nodig in je slaapkamer? Met de Emma Deluxe Storage Boxspring heb je tot wel 640 liter extra opbergruimte en hoef je geen slaapruimte in te leveren.
emma-NL-bsb-signature-bed-front-zoomed.png

Is een boxspring van 140x200 geschikt voor jou?

Misschien denk je nu eerst aan de afmetingen van jouw slaapkamer. Is de boxspring niet te groot of te klein voor de ruimte? Toch spelen er nog andere factoren mee.


Herken jij je in de volgende situaties? Dan is een 140x200 boxspring de juiste keuze voor jou.


✔️ Jij en je partner zijn niet breed gebouwd.


✔️ Jij en je partner zijn allebei rustige slapers, die geen last hebben van slaapstoornissen zoals slaapapneu of PLMD (periodic limb movement disorder)


✔️ Jij en je partner hebben beperkte ruimte in de slaapkamer.


✔️ Jij en je partner willen graag ruimte overhouden in de slaapkamer voor nachtkastjes en loopruimte.


✔️ Je slaapt alleen en zoekt een boxspring die meer ruimte biedt dan een standaard eenpersoonsbed.


✔️ Je zoekt een bed met een hoge opstap, bijvoorbeeld vanwege rugklachten of gewoon voor het comfort en gemak.


✔️ Je hebt behoefte aan een slaapomgeving met uitstekende ventilatie, bijvoorbeeld omdat je snel oververhit raakt in je slaap.


✔️ Je zoekt een stijlvolle inrichting in je slaapkamer voor dat echte hotelgevoel.


Onze 140x200 boxsprings op een rij

emma matras bsb signature mood bedroom

DE ULTIEME SLAAPERVARING

De Emma Signature Boxspring

De kwaliteit van onze Emma Signature Boxspring is niet te evenaren. De combinatie van vorm, functie en hotelachtige luxe zorgen voor een eersteklas ontwerp met diverse aanpassingsmogelijkheden. De Signature Boxspring is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat jij lekkerder slaapt dan ooit tevoren.
Ontdek nu
emma matras bsb deluxe hero beste uit de test

DE CONSUMENTENBOND WINNAAR

De Emma Deluxe Boxspring

De Emma Deluxe is door de Consumentenbond in Nederland uitgeroepen tot de best geteste boxspring. Het is gemaakt met een combinatie van Bonellveren (voor de luchtstroom) en pocketveren (hoge elasticiteit). Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw lichaam en wervelkolom op elk moment volledig ondersteund worden.
Shop nu
emma matras bsb one mood bedroom

DE VOORDELIGE KEUZE

De Emma One Boxspring

Als je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, maar je hebt een bepaald budget, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze Emma One Boxspring is precies wat je zoekt. Deze boxspring komt compleet met een bedbodem, matras, topper en hoofdbord en is hierdoor de perfecte oplossing voor een goede nachtrust!
Shop nu

Zij zijn nu al gek op die van hen!

emma nl bsb signature bed front

Waarom kiezen voor een boxspring?

Een boxspring bestaat uit één grote matrasbodem, vaak strak afgewerkt met bekleding.

De boxspring wordt steeds populairder en met reden:

✔️ Het matras geeft dankzij de samenwerking met de verende boxspring optimale ligondersteuning en zorg voor comfortabele nachten.

✔️ Dankzij de open constructie binnen de boxspring is de ventilatie zeer goed, wat voor een aangename slaaptemperatuur zorgt.

✔️ Geen bed gaat zo lang mee als de boxspring: gemiddeld kan je dit bed met gemak 25 jaar gebruiken.

✔️ Boxsprings zijn vaak hoger dan een gemiddeld bed, wat zorgt voor een handige in- en uitstap en een handige hoogte voor de bedverschoning.

✔️ Er zijn veel designopties beschikbaar, waardoor je jouw boxspring precies kunt afstemmen op het interieur van je slaapkamer.
emma NL bsb signature couple sleeping zoom

Waarom een boxspring van Emma?

Een goede nachtrust is essentieel voor een gelukkig en actief leven. Wij begrijpen dit. Hiervoor is een boxspring nodig die:

De natuurlijke positie van de wervelkolom ondersteunt
Onze boxsprings zijn ontworpen om langdurige veerkracht te bieden, zodat je wervelkolom in een natuurlijke S-houding kan rusten, je rugspieren kunnen ontspannen en je tussenwervelschijven kunnen herstellen tijdens je slaap.
Doordat onze boxsprings vaak hoger zijn dan traditionele bedden, is in- en uitstappen bovendien extra gemakkelijk is, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor mensen met rugklachten, ouderen en patiënten die herstellen van een operatie.

Zorgt voor een evenwichtige verdeling van het lichaamsgewicht
De verschillende lagen vering in onze boxsprings zorgen voor een gelijkmatige ondersteuning van je lichaamsgewicht, zodat jouw rug en nek in een natuurlijke positie kunnen rusten. Dit zorgt er ook voor dat je minder snel draait tijdens het slapen. Zo kun je een diepere en meer herstellende slaap bereiken, die van cruciaal belang is voor het nachtelijke herstelproces.

Verlichting biedt van pijnlijke drukpunten
Drukverlagende materialen en verschillende lagen zorgen voor minder druk op gevoelige plekken zoals schouders, heupen en knieën. Dit kan pijn en ongemak tijdens het slapen verminderen en bevordert de doorbloeding. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je spieren verdwijnen en je hersenen voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen, wat je prestaties overdag ten goede komt.
bed linen green

Welk beddengoed past bij een 140x200 boxspring?

Bij een goede boxspring hoort ook passend beddengoed. Voor een boxspring van 140x200 raden wij een dekbed aan van 200x200 of van 200x220 (breedte x lengte).

Slaap jij met een ‘dekenstelende’ partner, of ben je zelf de dader? Dan kun je beter kiezen voor twee eenpersoonsdekbedden van 140x200 of 140x220.
emma-matras-article-korting-consumentenbond6.jpg

Toch op zoek naar ander formaat?

Zijn jij of je partner onrustige slapers? Of hebben jullie genoeg ruimte om voor een bredere boxspring te kiezen? Dan is een boxspring van 160x200, 180x200 of 200x200 wellicht een betere optie.


Alle beschikbare boxspringmaten


Emma Signature Boxspring

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

180x210 cm

200x200 cm


Shop nu →

Emma Deluxe Storage Boxspring

160x200 cm

180x200 cm

200x200 cm


Shop nu →

Emma Deluxe Boxspring

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

180x210 cm

180x220 cm

200x200 cm


Shop nu →

Emma One Boxspring

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

200x200 cm


Shop nu →
emma NL BSB storage side woman opened

EMMA DELUXE STORAGE BOXSPRING

Boxspring met opbergruimtje

Onze boxspring met opbergruimte hebben we zo ontworpen, dat de opbergruimte zo groot mogelijk is: wel 19 cm hoog. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat je het bed makkelijk kunt openen.

Onze Emma Deluxe Storage Boxspring is beschikbaar in de formaten 160x200 cm, 180x200 cm en 200x200cm.

Heb jij al nagedacht over wat je met die extra opbergruimte gaat doen?
Shop nu

Wat gebeurt er als je blijft doorslapen op een slecht bed?


1. Geen ondersteuning

Op een slecht bed krijgt jouw wervelkolom onvoldoende ondersteuning, waardoor je lichaam dit allemaal zelf moet opvangen. Dit kan leiden tot (chronische) lichamelijke klachten.


2. Slaapgebrek

Een slecht bed levert al snel slaapgebrek op. Chronisch slaapgebrek zorgt voor een slechter emotioneel welzijn, verminderde productiviteit en een kort lontje.


3. Te warm en onhygiënisch

Een slecht bed kan zorgen voor onvoldoende ventilatie. Dit kan leiden tot overmatig zweten en een oververhit gevoel tijdens het slapen.

Kortom, de beste dag om te investeren in jouw nachtrust is vandaag. Kies voor onze hoogwaardige boxsprings die de juiste ondersteuning bieden, comfortabel slapen en hygiënisch blijven gedurende vele jaren van gebruik.

hybrid matras family 2

GRATIS UITPROBEREN

100 nachten proefslapen

Wist je dat een boxspring zich pas na drie tot zes weken volledig naar jouw lichaam vormt? Geen wonder dat het lastig is om een keuze te maken in de winkel of online. Het (overdag) uitproberen van een boxspring in een showroom is sowieso niet voldoende, omdat je spierspanning 's nachts anders is en je houding verslapt.

Het is ook lastig om voor je te zien hoe de boxspring past bij de stijl van jouw slaapkamer. De strakke, stijlvolle vormgeving van een boxspring drukt een stempel op jouw interieur. Daarom is de keuze voor het juiste design cruciaal.

Daarom bieden wij 100 nachten proefslapen aan. Zo kun je jouw nieuwe boxspring rustig uitproberen in jouw eigen slaapkamer. Als de boxspring toch niet bevalt, halen wij hem weer bij je op en krijg je gewoon je geld terug.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

emma NL BSB storage front couple
emma NL BSB storage front couple