WHO_Reuters.JPG

Het grootste D2C-slaapmerk ter wereld heeft zijn eerste documentaire getoond op de Global Health Summit in Genève.

Een documentaire die vertelt over de ervaringen van drie personen die deelnemen aan het Emma Sleep Consultancy-programma.
Volledige documentaire hier
text_1.png

Emma begrijpt de bedoeling van slaap

Slaap is van groot belang voor onze algemene gezondheid en ons welzijn. Goede slaap, en voldoende daarvan, is van vitaal belang voor het behoud van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tijdens de slaap herstelt en regenereert het lichaam weefsel en versterkt het immuunsysteem door gespecialiseerde immuuncellen - T-cellen - in staat te stellen infecties efficiënter te bestrijden. Het energieniveau herstelt, terwijl ook de hersenfuncties verbeteren, zoals geheugenconsolidatie, besluitvorming, probleemoplossing en creativiteit. Dit speelt een vitale rol bij het reguleren van onze stemming en emoties.
text_2.png

Een industrieleider met eigen slaapexperts

Een team van slaapexperts, bestaande uit neurowetenschappers, psychologen en datawetenschappers, werken samen en combineren hun expertise en kennis. Niet alleen om bekroonde slaapproducten te ontwikkelen, maar ook om te werken aan informatie die Emma via de Emma Up-app aan haar klanten verstrekt. Emma verkoopt niet alleen slaapproducten, maar werkt ook aan slaapzorg door voorlichting en bewustwording.
text_3.png

Emma Slaapadvies

Slaapadvies is een volledig op maat gemaakt slaapverbeteringsprogramma dat slaap ziet zoals het is: een uniek, vitaal onderdeel van een algehele gezonde levensstijl. De documentaire vertelt het verhaal van drie zeer verschillende personen: een atleet, een militair en een leraar. Deze deelnemers worden begeleid door Emma's slaapdeskundigen terwijl hun slaapkwaliteit, slaaptevredenheid en slaapkennis worden getest, gemeten en geanalyseerd.

Ons slaapadvies is een bewijs van het belang van slaapeducatie voor de algemene gezondheid. Zo verbeterden professionele voetballers van Werder Bremen, die deelnamen aan ons vijf weken durende programma, hun sportprestaties met 17% en hun slaapkwaliteit met 21%. Na dit zichtbare effect op goed presterende atleten, willen we iedereen helpen hun algemene levenskwaliteit te verbeteren met betere slaap.”

Theresa Schnorbach, Team Lead Sleep Research at Emma — The Sleep Company

event_1024px.png

Evenementgegevens

Global Health Summit

De première vond plaats in het Intercontinental Hotel Genève, waar Theresa Schnorbach en andere topmensen uit de industrie deelnamen aan een speciale paneldiscussie met de titel: "Goede geestelijke gezondheid en welzijn- Een preventieve aanpak: de ontbrekende schakel om de gezondheidszorg te leren begrijpen?". Dit was een initiatief van de organisatie van de Global Health Summit met de hoop om veranderingen in gezondheid en welzijn over de hele wereld te bevorderen en om een gelegenheid te bieden om in te zien wat de industrie zou kunnen doen om de gezondheid van mensen te verbeteren.