Emma op Het Wylde Pad

Emma op Het Wylde Pad

Deze zomer bundelen we onze krachten met Het Wylde Pad, een prachtig toevluchtsoord in 'Fryslân', om gezinnen de beste nachtrust tijdens hun vakantie te bieden. Vanaf nu kun je verblijven in een kamer met een van onze bekroonde boxsprings, de Emma Deluxe Boxspring! Zo helpen we jou om jouw verblijf nog specialer te maken. Want wanneer je fris en energiek wakker wordt, kan je optimaal van je dag genieten en nieuwe herinnering maken met de mensen om je heen.  

MicrosoftTeams-image_(68).png

De Boxspring van je dromen

Wij vertellen je graag wat meer over het product wat jouw verblijf op het Wylde Pad een stukje beter maakt. De Emma Deluxe Boxspring is ontworpen om je lichaam optimale ondersteuning en comfort te bieden. Deze eye-catcher is gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig aanpasbaar naar de stijl van jouw voorkeur. Wij bezorgen de Boxspring tot in jouw slaapkamer en monteren hem gratis voor je. Bij elk bed bieden we een proefperiode van 100 nachten, zodat je zeker weet of het bed bij je past.
Meer informatie
wyldepad1.png

Blik met ons terug...

In april organiseerden we een evenement op Het Wylde Pad waar we onze favoriete influencerfamilies uitnodigden om deze samenwerking feestelijk in te luiden. Het was een groot succes! De influencers ontdekten de luxe van de Emma bedden en genoten van hun tijd op het Wylde Pad.

Na een lange middag en avond buiten te zijn geweest konden we heerlijk ons bedje in duiken en dat was zeker geen straf. De bedden lagen heerlijk en we hebben allemaal lekker geslapen. Al met al een geslaagde ervaring!” – Lisa in Famme