Klaar voor de Start

Wij steunen de Roparun 2023

group_running_together-carousel.jpg

Wij doneren 1% van de winst aan Stichting Roparun

Wij doneren 1% van de winst op alle bestellingen die tussen 30 mei 2023 en 6 juni 2023 op onze website worden geplaatst aan Stichting Roparun.

Het doel van de Roparun is om het leven van mensen met kanker aangenamer te maken. Hierbij kan je denken aan het realiseren van wensen, het bieden van psychosociale ondersteuning of het financieren van onderzoek naar kanker.

Plaats jouw bestelling online of bezoek ons in onze winkel in de Westfield Mall of The Netherlands
Bekijk onze sale

Wat doet Stichting Roparun?


Het bestuur van Stichting Roparun zet zich in voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:


“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Om het evenement Roparun mogelijk te maken zijn er ruim 500 vrijwilligers actief.

De afgelopen edities van de Roparun is al meer dan 90 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker.

Goede doelen


Een kleine greep uit doelen die Stichting Roparun in jaar 2022/2023 financieel steunt:

Stichting Levensportret

Bijdrage van EUR 3.500 voor licht-, geluid- en camera-apparatuur t.b.v. levensportretten

Stichting Droomdag

Bijdrage van EUR 75.000 voor Droomdagen 2023

UMC Utrecht

Bijdrage van EUR 15.000 voor het realiseren van een familiekamer

OLVG Amsterdam

Bijdrage van EUR 10.000 voor een nieuwe elektrische bakfiets voor oncologische thuiszorg

Borstkankervereniging Nederland

Bijdrage van EUR 20.000 voor project ‘Herstel en bestendiging lotgenotencontact 2022/2023’

Stichting Viore in Hilversum

Bijdrage van EUR 5.000 voor bewegingsactiviteiten

Toon Hermans Huis Venlo

Bijdrage van EUR 60.000 voor ambulante psychosociale zorgverlening

Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem

Bijdrage van EUR 20.680 bijdrage voor de aanschaf van beweegelementen

Droom groot. Presteer beter!

Heeft slaap invloed op mijn sportprestatie? Ja, geen twijfel mogelijk. Studies tonen inderdaad aan dat atleten die beter slapen, beter presteren. Stel je eens voor wat een betere slaap voor je kan betekenen.


Hier bij Emma willen we je helpen jouw sportprestaties naar een nieuw niveau te brengen - of je nou een professionele sporter bent of dat je voor de leuk jouw sportschoenen aantrekt. Daarom zorgen we ervoor dat we de beste nachten rechtstreeks naar de deelnemers van een bijzonder sportevenement brengen, de Roparun. Ontdek er hieronder meer over

686_(1).jpg

Wij sponsorde team #155. We zijn super blij en trots om dit team te kunnen helpen door hen goede nachtrust te verzorgen!

group-of-runners-in-a-cross-country-race-royalty-free-image-1653336803.jpg

Slapen met Emma tijdens het evenement

Sporten vraagt veel van je lichaam en het is daarom essentieel om voldoende te herstellen. Tijdens het slapen krijgt je lichaam de kans om te herstellen en zich voor te bereiden op de volgende dag.

Tijdens de Roparun 2023 zorgen wij ervoor dat de sporters van een optimale nachtrust kunnen genieten in onze speciale slaaptruck, die is voorzien is van Emma matrassen en kussens.

Team #155 - Royal Den Hartogh Runners

De Royal Den Hartogh Runners, een enthousiast team dat dit jaar voor het eerst meedoet aan de Roparun. Het team wordt ondersteund door Royal Den Hartogh Logistics, een wereldwijd actief bedrijf in transport van vloeibare chemische stoffen, gassen en Dry bulk. Den Hartogh is een Nederlands familiebedrijf van meer dan 100 jaar oud en nu ook aanwezig met een team tijdens de Roparun.

En wat een team is het! Werkelijk alle afdelingen van het bedrijf zijn vertegenwoordigd in team #155 . Van chauffeur tot monteur, van HR tot commercie. Vol trots is er door een groep enthousiaste collega’s gewerkt aan deze eerste deelname aan de Roparun. Alles is vanaf de grond af aan worden opgebouwd. Gelukkig zijn er ervaren deelnemers in het team die vol passie hebben bijgedragen aan het project. Super trots zijn we dan ook wat we allemaal hebben bereikt in een korte tijd.

Uiteraard staat het goede doel ook centraal en hoe actueel voor team #155! Het noodlot heeft zelfs bepaald dat twee van de teamleden tijdens de voorbereiding gediagnosticeerd zijn met de vreselijke ziekte. Dit heeft ons niet uit het veld geslagen, maar juist extra gemotiveerd om er een schepje bovenop te doen!

emma sleep O2 matras

De matrassen en kussens van de Roparunners

Sporten vraagt veel van je lichaam en het is daarom essentieel om voldoende te herstellen. Tijdens het slapen krijgt je lichaam de kans om te herstellen en zich voor te bereiden op de volgende dag.

Tijdens de Roparun 2023 zorgen wij ervoor dat de sporters van een optimale nachtrust kunnen genieten in onze speciale slaaptruck, die voorzien is van Emma matrassen en kussens.

De combinatie van een Emma matras met Emma Zero Gravity kussen ondersteunt je lichaam, nek en hoofd op een natuurlijke manier, waardoor je spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen. Dit zorgt voor een diepere en meer herstellende slaap, waardoor je de volgende dag weer fris en energiek aan de slag kunt!

Maar niet alleen het herstel is belangrijk voor sportprestaties. Ook tijdens het sporten zelf is een goede lichaamshouding van essentieel belang. Het Emma Zero Gravity kussen zorgt voor een perfecte uitlijning van je nek en ruggengraat, waardoor je lichaam in een natuurlijke houding ligt. Dit kan helpen om blessures te voorkomen en je prestaties te verbeteren. Door een goede lichaamshouding tijdens het slapen, kan je lichaam ook beter wennen aan een goede houding tijdens het sporten.

Meer informatie over het Emma Zero Gravity kussen vind je online of in onze winkel in de Westfield Mall of The Netherlands.
Ontdek Emma Zero Gravity