Emma Zero Gravity Kussen

Het kussen dat alles heeft

Ervaar het comfort van Emma's meest ondersteunende schuim hoofdkussen

  • Verhoogt je slaapkwaliteit voor een rustgevende nacht
  • Zorgt voor een optimale slaaptemperatuur
  • Past zich direct aan bewegingen aan om slaapverstoring te minimaliseren

Emma Zero Gravity Kussen

Het kussen dat alles heeft

Ervaar het comfort van Emma's meest ondersteunende schuim hoofdkussen

  • Verhoogt je slaapkwaliteit voor een rustgevende nacht
  • Zorgt voor een optimale slaaptemperatuur
  • Past zich direct aan bewegingen aan om slaapverstoring te minimaliseren

Aantal

1
Loading
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Geleverd binnen  5 - 6 werkdagen

PRODUCT DETAILS

Optimale ondersteuning

Het kussen is ontworpen voor optimale ondersteuning, afgestemd op diverse lichaamstypes en slaaphoudingen. Het Hypersoft schuim biedt comfortabele ondersteuning, ongeacht de positie van je hoofd, dankzij de juiste schuimdikte die zorgt voor ideale tegendruk.

Temperatuurregeling

Dit kussen is geschikt voor elk seizoen, want het blijft koel bij warm weer en isoleert goed in koudere omstandigheden. De TPE-technologie helpt je lichaam van nature koel te blijven, zonder het risico van te koud worden.

Volledig aanpasbaar

Pas je kussen aan naar jouw wensen, ongeacht je favoriete slaaphouding of gewenste hoogte. Ons kussen bestaat uit verschillende lagen waardoor je eenvoudig de hoogte en ondersteuning aan kunt passen door lagen te verwijderen.

Laag voor laag

Emma Zero Gravity Kussen

Foam-Exploded-min.png
1

TPE-materiaal

Zorgt ervoor dat het kussen een temperatuurregulerende functie heeft. Dit bevordert een diepe slaap waardoor je fitter en frisser ontwaakt. Het is bewezen dat een betere slaap je immuunsysteem en denkvermogen verbeterd!

2

Hypergel traagschuim

Hypergel traagschuim is een baanbrekende innovatie die uitgebreide ondersteuning biedt aan het hoofd, nekklachten vermindert en tegelijkertijd uitzonderlijk comfort biedt.

3

Hypersoft schuim

Hypersoft schuim ondersteunt je, ongeacht de positie van je hoofd. De dikte van het schuim zorgt voor de nodige tegendruk voor de ideale ondersteuning.

4

De dynamische duo-laag:

Het visco-elastische traagschuim verdeelt de druk optimaal. Dit is het geheime wapen van het Emma Air Grid Foam Kussen dat ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt in welke positie je ook slaapt.

Hoogtepunten van het Emma Zero Gravity Kussen

De Air Grid ® technologie zorgt ervoor dat de warmte die 's nachts vrijkomt niet wordt vastgehouden. Het kussen houdt dus langer een fijne slaaptemperatuur in stand en helpt je daarmee om dieper te blijven slapen. Dit verbetert de kwaliteit van je nachtrust en zorgt ervoor dat je de volgende ochtend fris en energiek wakker wordt. Dankzij de vorm van het kussen krijgt je hoofd goede, verantwoorde ondersteuning. Zo word je niet wakker met rug- of nekklachten. Je kan dus comfortabel slapen in jouw favoriete slaappositie, het kussen zorgt voor de rest!
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app
Emma Bedden

Onze Emma Belofte

EEN ECHT ZORGELOZE SLAAPERVARING