Emma Lattenbodem Bundel

Een degelijke support combinatie

  • Lattenbodem: Individueel instelbaar, 100% gemaakt in Duitsland
  • Hybrid Matras: Beste uit de test Consumentenbond
Formaat

Emma Lattenbodem Bundel

Een degelijke support combinatie

  • Lattenbodem: Individueel instelbaar, 100% gemaakt in Duitsland
  • Hybrid Matras: Beste uit de test Consumentenbond
Formaat
Loading
Incl. Recyclebijdrage € 6,66
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen  3 - 7 werkdagen

PRODUCT DETAILS

6 miljoen mensen wereldwijd dromen al heerlijk op een Emma Matras.

Emma Lattenbodem

Ondersteunt u in alle posities

Onze Emma Lattenbodem bestaat uit 28 massieve latten van echt hout, omlijst door kleurrijke rubberen einddoppen in de Emma kleuren oranje en blauw. Met de ideale combinatie van matras en Emma Lattenbodem ligt u fantastisch in bed en bent u verzekerd van een rustgevende slaap. Onze lattenbodem is ook een echte verstelkunstenaar, die door middel van verstelschuifjes aan uw individuele behoeften en afmetingen kan worden aangepast. En zodat u ook rustig kunt slapen, hebben wij ervoor gezorgd dat uw Emma Lattenbodem ook na jaren niet zal gaan piepen. Gegarandeerd.
NL_MA_PDP_Hybrid_BT.jpg

DE EMMA HYBRID

Een Top Matras

Nee, dit is niet alleen onze eigen mening. Ons Hybrid matras is de nog eens het meest bekroonde matras van heel Europa! Elke laag is met zorg gemaakt om ieder deel van jouw lichaam de aandacht te geven die het verdient. Zo word jij ’s ochtends op je best wakker.

Wat maakt onze lattenbodem zo speciaal

Ondersteunend

Emma Lattenbodem biedt een ideale ondersteuning voor u en uw matras, waardoor u de perfecte basis heeft voor een rustgevende nachtrust. Het stevige frame wordt afgerond met 28 latten van veerkrachtig hout en een middenband voor extra stabiliteit. Als u graag in bed leest, is de lattenbodem heel gemakkelijk op te zetten dankzij de riemgreep aan het hoofdeinde. De Emma lattenbodem in de maat 90x200 kan een belasting tot ca. 140kg dragen.


Met en zonder Emma matras

De Emma lattenbodem is variabel en past op bijna elke matras en op elk bed met de juiste afmetingen. Hij voelt zich echter het prettigst met een Emma-matras, die hij dankzij zijn individuele zonering perfect kan ondersteunen en omlijsten.
Individueel aanpasbaar

Een goede lattenbodem moet u de juiste vering bieden. Daarom wordt Emma Lattenbodem geleverd met progressieve vering en verstelschuifjes die u individueel op uw maten kunt afstellen. U beslist wat bij u past met slechts een paar eenvoudige stappen.

TOT DE KERN

Emma Hybrid Matras - Laag voor Laag

Het Emma Hybrid Matras, laag voor laag
1

Airgocell® schuim voor ademend vermogen

Airgocell schuim is een van de baanbrekende innovaties in de slaapindustrie. Met een speciale schuimtechnologie kan Airgocell schuim zijn superieure ademend vermogen waarmaken dankzij de open celstructuur.

2

Visco-elastisch schuim voor drukontlasting

Dit traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan in verschillende slaaphoudingen en verdeelt de druk gelijkmatig zodat je niet wakker wordt met rugpijn.

3

HRX schuim voor verantwoorde ergonomie

Deze schuimlaag biedt je voldoende ondersteuning wanneer je jezelf 's nachts omdraait. Het zorgt voor een zorgeloze nachtrust, zelfs na een langere periode van gebruik.

4

Aeroflex pocketveren voor lichaamsondersteuning

De kern van het matras bestaat uit een laag pocketveren die in 5 zones zijn gerangschikt om jouw lichaam ergonomisch te ondersteunen. Het verbetert ook de luchtcirculatie en warmteafvoer, zodat je in een goed slaapklimaat kunt slapen.

5

3-zone HRX schuim voor een stevige basis

Om de ergonomische ondersteuning verder te verbeteren, voegen we een HRX-schuimbodem met 3-zone-uitsparingen toe om de druk op met name de schouders verder te verlichten en zo een betere ontspanning van het lichaam te garanderen. De duurzame eigenschap zorgt ook voor een uitstekende levensduur van het matras.

Ontdek onze bedden!

Maak je set compleet

Andere klanten keken ook naar:

ONZE EMMA BELOFTE

Uitkiezen. Opbouwen. Ontspannen.

Emma_Sleep_Matrasbeschermer.jpg
Emma_Sleep_Matrasbeschermer.jpg
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ