TOT 50% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras bij Beter Bed Groningen

Woon je in of rondom Groningen en wil je graag het Emma matras bekijken of uitproberen? Dat kan in Beter Bed Groningen! Beter Bed is niets voor niets gekozen als Beste Winkelketen (voor het derde jaar op rij), en beschikt dan ook over een prachtige showroom en een ruime collectie.
Emma Matras

Service

Service is erg belangrijk voor Beter Bed, en dat is zeker terug te zien in het professionele en enthousiaste team. Zij staan al klaar om je te verwelkomen en alles te vertellen over het Emma matras!

Beter Bed

Proefslapen

Het is het dus zeker waard om hier een kijkje te nemen. De deskundige werknemers staan al klaar om je van dienst te zijn! Vraag dus gerust naar het Emma matras, en zij kunnen je er alles over vertellen, en geven je natuurlijk ook de kans om het Emma matras even uit te proberen! Ook via Beter Bed krijg je natuurlijk recht op het 100 nachten proefslapen.

Adres en parkeren

Beter Bed Groningen is te vinden op de Woonboulevard Hoendiep aan de ringweg N7. Het adres is Hoendiep 97E in Groningen. Parkeren is hier makkelijk en gratis, en kan recht voor de deur of aan de achterzijde van de winkel.

Openingstijden

De openingstijden van Beter Bed Groningen zijn als volgt:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag: 10:00-18:00
  • Woensdag: 10:00-18:00
  • Donderdag: 10:00-21:00
  • Vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: 12:00-17:00

Beter Bed Groningen is te bereiken op het nummer: 050 205 08 01, of via het emailadres: [email protected]

Ondersteuning matras

Een goede ondersteuning is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van een goede kwaliteit koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat het Emma matras comfortabel en toch ondersteunend aanvoelt. Dit maakt dat de matras ook voor lange, zwaardere mensen prima geschikt is!

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Emma Matras bestel emma nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: