Op zoek naar een bed met opbergruimte?

De voordelen van onze bedden met opbergruimte


Met de Emma Deluxe Storage Boxspring en het Emma Storage Bed creëer je meer ruimte dan ooit tevoren in jouw kamer. Hieronder vind je gedetailleerde informatie en de verschillen tussen de twee producten, en ontdek je wat Emma-producten zo speciaal maakt.

✔️ Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring?

Het belangrijkste verschil tussen een bed en een boxspring is dat een boxspring je omhelst, terwijl een bed je ondersteunt.

✔️ Jouw bed, jouw stijl

Ontdek verschillende personalisatie-opties voor onze bedden, zoals het kiezen van jouw favoriete kleur en hoofdbordstijl. Verkrijgbaar in de maten: 140x200, 160x200, 180x200 en 200x200.

✔️ Opbergruimte

De Emma Deluxe Storage Boxspring biedt tot 640 liter ruimte, verdeeld over twee aparte compartimenten. Het Emma Storage Bed heeft daarentegen tot 790 liter opbergruimte in één enkel compartiment.

✔️ Geavanceerde bewegingsdemping

Gemaakt van topkwaliteit materialen, hebben beide bedden gasveren die het bed openhouden, zodat je je handen vrij hebt. Deze technologie maakt het eenvoudig om het bed te openen en te sluiten, waardoor je spullen uit het zicht blijven en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Onze bedden met opbergruimte op een rij

Emma Deluxe Storage Boxspring

Emma Deluxe Storage Boxspring is hetzelfde als de bekroonde Emma Deluxe, maar dan met een grote opbergruimte onder het bed. Wil jij winterkleding bewaren maar gebruikt je partner de ruimte liever als opslag voor sportspullen? Het kan allemaal, want de bergplaats heeft twee compartimenten. Het comfort blijft zoals je van ons gewend bent.
Shop nu

Emma Storage Bed

Optimaliseer de opslag in jouw slaapkamer. Met maar liefst 790 liter aan opbergruimte maak je optimaal gebruik van jouw ruimte. De stof die het bed omhult zorgt voor een stofvrije opslag. Jouw kleding, beddengoed en dekbedden blijven schoon en klaar voor gebruik wanneer je ze nodig hebt. Personaliseer het naar jouw eigen smaak, met verschillende kleuren en hoofdbordstijlen. Met de hoogwaardige materialen en het klassieke design is het Emma Storage Bed de perfecte aanvulling voor elke kamer.
Shop nu

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

emma NL BSB storage front couple
emma NL BSB storage front couple