NL_0px_Sleep_Research_(343_×_212_px).png

Onze Slaapexperts

Ontdek de wetenschap achter superieure slaap: de innovatieve projecten van onze Slaapexperts!

Maak kennis met onze Slaapexperts

NL_Theresa_Mobile.jpeg.jpeg

Theresa Schnorbach

Meer Info

NL_Emma_Mobile.jpeg

Emma Merritt

Meer info

NL_Filippo_Mobile.jpeg

Filippo Calderado

Meer Info

NL_Keanu_Mobile.jpeg

Keanu Raab

Meer Info

3_Global_Health_Campaign.jpeg

Global Health Campaign

Emma werd gekozen door de TBD Media Group om onze expertise te delen over de fundamentele rol van slaap in onze algehele gezondheid. Deze driedaagse top in Genève werd bijgewoond door vele sprekers op hoog niveau en leden van de Wereldgezondheidsorganisatie.
Meer Info
Screenshot_of_Reuters_Sleep_Industry.webp

Emma's Rol in de Slaapindustrie

Als onderdeel van de Global Health Campaign heeft TBD Media een korte documentaire gemaakt over hoe Emma haar klanten helpt. Bekijk hoe ons slaapadviesprogramma onze deelnemers hielp hun slaap te verbeteren en daarmee hun algehele welzijn.
Documentaire bekijken
home-football.png

Slaap verbetert je prestatie

Slaap is de sleutel tot succes: onze slaapexperts helpen atleten topprestaties te leveren door hun slaap te optimaliseren. Of je nu een atleet bent of niet, plan een afspraak met ons in zodat we je kunnen helpen bij het kiezen van de beste slaapproducten.
Boek je persoonlijk adviesgesprek
MicrosoftTeams-image_(5).png

Producten zelf uitproberen

In de winkel krijg je de mogelijkheid om verschillende bedden, matrassen en accessoires te voelen en te vergelijken. Probeer ze uit zolang je wil en krijg een beter beeld van hoe ze in je ruimte passen, zodat je met het volste vertrouwen je aankoop kunt doen.
Meer Info
NL_Teamwork.jpeg

Gedreven door Wetenschap: Onze Slaapproducten

We werken nauw samen met onze productexperts om bestaande producten te verbeteren en nieuwe te ontwikkelen. Ons doel is om jouw te informeren over optimale slaap en hoe je

NL_Scientific_Advisory_Board.jpeg

Wetenschappelijke Adviesraad

We houden altijd de vinger aan de pols van de slaapwetenschap. Daarom houden we nauw contact met onze wetenschappelijke adviesraad, die bestaat uit wereldberoemde wetenschappers. Zij geven ons feedback van onschatbare waarde, delen hun bevindingen en dragen bij aan onze collectieve kennis over slaap.

Waarom onze klanten van onze matrassen houden

awards section cat page.png

Onze Awards

Ruim 10 jaar aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot onze nieuwe generatie van nóg betere matrassen. Het is niet voor niets dat we het beste pocketveringmatras van Nederland hebben.

Ontdek het beste pocketveringmatras in Nederland

Temperatuurregulerend

Emma Hybrid Premium matras is gemaakt van ademend grafietschuim dat jouw lichaamswarmte over het matras verdeelt. Dit zorgt de hele nacht lang voor een constante slaaptemperatuur.

Ontdek het Emma Hybrid Premium Matras

Hybrid Systemen

Zijn al onze matrassen Hybrid. Hybrid betekent dat de matras uit veren bestaat en een aantal lagen schuim bovenop liggen. Je krijgt het beste van beide: drukverlichting en liggevoel van schuim, en ondersteuning en ademend vermogen van veren.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Zorgeloze slaapervaring
Zorgeloze slaapervaring
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang heldere instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app