TOT 40% KORTING OP ONZE PRODUCTEN! KLIK HIER! 🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Het Emma Essential Bedframe

• 100% Franse fabricage
• Eco-verantwoorde materialen met FSC certificaat
• 3 steunzones voor optimaal comfort

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Compleet contactloze bezorging .
€ 0,00
Incl. 21% BTW
In 1 x betalen € 0,00
In 3 x betalen
€ 0,00 /m.
Meer info
Of

• 100% Franse fabricage
• Eco-verantwoorde materialen met FSC certificaat
• 3 steunzones voor optimaal comfort

Bijzonderheden van de bedbodem

Een goede reden om je bedbodem te vervangen

De bedbodem speelt een belangrijke rol in de duurzaamheid en het comfort van jouw matras. Een versleten bedbodem vermindert de prestaties van jouw nieuwe matras en kan deze zelfs beschadigen (slechte vochtafvoer en verhoogd risico op allergieën door huisstofmijt).

De sterke punten van de Emma bedbodem

Optimale ondersteuning

Dankzij de 3 comfortzones optimaliseert de Emma bedbodem de ondersteuning van een Emma matras. Het verbetert de correcte uitlijning van jouw wervelkolom gedurende de hele nacht.

Luchtcirculatie

De Emma bedbodem optimaliseert de luchtcirculatie en voert het vocht af. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van de ideale frisheid waar je slaapt.

Snel en eenvoudig te monteren

De Emma bedbodem wordt als bouwpakket geleverd. Hij is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Het duurt slechts 20 minuten om het zelf in elkaar te zetten. De afmetingen van het pakket zijn 162 x 26 x 12 cm, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is, zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen.

USPLa promesse Emma

De Emma Belofte

  • 100 Nachten Proefslapen

    Een gehaaste tien minuten proefslapen in een drukke winkel is geen geschikte manier om een matras te kiezen. Onze risicovrije 100 nachten proefslapen bieden jou voldoende tijd om te ontdekken of De bedbodem Emma jouw perfecte bed is.

  • 10 Jaar Garantie

    Een goede kwaliteit is belangrijk voor je comfort en de duurzaamheid van een matras. Daarom gebruikt Emma alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zo goed, dat we 3 jaar garantie bieden op de bedbodem Emma.

  • Gratis Bezorging & Retour

    Wij denken dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen als op dit bed. Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de bed gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Logo Emma matras Financing