Emma Hybrid Refurbished Matras

Meer comfort voor een lagere prijs!​

Met ons prijswinnende refurbished matras, krijg je nu de beste slaapervaring zonder dat je portemonnee daar iets van merkt.

  • Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs​
  • Gecertificeerd opknapproces
  • Onze beste pocketvering​
  • 100 dagen proefperiode
  • Een bewuste keuze
Formaat

Emma Hybrid Refurbished Matras

Meer comfort voor een lagere prijs!​

Met ons prijswinnende refurbished matras, krijg je nu de beste slaapervaring zonder dat je portemonnee daar iets van merkt.

  • Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs​
  • Gecertificeerd opknapproces
  • Onze beste pocketvering​
  • 100 dagen proefperiode
  • Een bewuste keuze
Formaat

Aantal

1
Loading
Incl. Recyclebijdrage € 3,15
Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Geleverd binnen  2 - 4 weken

PRODUCT DETAILS

Wij vinden dat iedereen een tweede kans verdient!

Onze refurbished matras is een duurzaam alternatief voor als je op zoek bent naar een voordelig Emma matras met een hoge kwaliteitsstandaard. Tegelijkertijd draag je bij aan het behoud van grondstoffen en maak je de wereld een beetje groener. Wij bij Emma vinden de mening van onze klant belangrijk en daarom presenteren we nu, na talrijke verzoeken, onze refurbished matras.
Emma Hybrid Matras Lagen

KWALITEIT

Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs

We zijn vastberaden om de hoge kwaliteitsstandaard te voor alle onze Emma producten. Dat is waarom onze experts elke matras uitgebreid onderzoeken wanneer het wordt geretourneerd als gevolg van onze 100 dagen proefperiode – wat gebruikelijk slechts een paar dagen is. Daarna steriliseren we zorgvuldig de beschadigde matras en vervangen we de hoes door een gloednieuwe, daarmee is de Emma O2 Refurbished ontwikkeld.
Refurbished matras van Emma worden grondig geinspecteerd, de matrassen zijn veilig en schoon.

VEILIG EN SCHOON

Grondige reiniging van alle matrassen

Na een eerste inspectie van de interne foamlagen, worden alle matrassen gedesinfecteerd met droge stoom dankzij het gebruik van gecertificeerde machines die 99,99% van alle bacteriën en geuren verwijderen. Vervolgens worden de matrassen van een nieuwe hoes voorzien, helemaal klaar voor een tweede leven!
Geef een Emma matras een tweede kans, wel zo duurzaam.

DUURZAAM

Een duurzame oplossing

De refurbished matras biedt een meer milieuvriendelijke keuze, daarmee gaat het onnodige vernietiging van een kwaliteitsmatras tegen en biedt een tweede leven. Hiermee beloven we dat de slaapindustrie een belangrijke rol speelt in de circulaire economie.

TOT DE KERN

Emma Hybrid Matras - Laag voor Laag

Het Emma Hybrid Matras, laag voor laag
1

Airgocell® schuim voor ademend vermogen

Airgocell schuim is een van de baanbrekende innovaties in de slaapindustrie. Met een speciale schuimtechnologie kan Airgocell schuim zijn superieure ademend vermogen waarmaken dankzij de open celstructuur.

2

Visco-elastisch schuim voor drukontlasting

Dit traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan in verschillende slaaphoudingen en verdeelt de druk gelijkmatig zodat je niet wakker wordt met rugpijn.

3

HRX schuim voor verantwoorde ergonomie

Deze schuimlaag biedt je voldoende ondersteuning wanneer je jezelf 's nachts omdraait. Het zorgt voor een zorgeloze nachtrust, zelfs na een langere periode van gebruik.

4

Aeroflex pocketveren voor lichaamsondersteuning

De kern van het matras bestaat uit een laag pocketveren die in 5 zones zijn gerangschikt om jouw lichaam ergonomisch te ondersteunen. Het verbetert ook de luchtcirculatie en warmteafvoer, zodat je in een goed slaapklimaat kunt slapen.

5

3-zone HRX schuim voor een stevige basis

Om de ergonomische ondersteuning verder te verbeteren, voegen we een HRX-schuimbodem met 3-zone-uitsparingen toe om de druk op met name de schouders verder te verlichten en zo een betere ontspanning van het lichaam te garanderen. De duurzame eigenschap zorgt ook voor een uitstekende levensduur van het matras.

"Heerlijk slapen! Ik ben wel blij dat ze refurbished matrassen verkopen voor een prettiger prijsje, anders had ik te lang moeten doorsparen ;-)"


Anja liet een beoordeling achter op: Trustpilot

Emma Matras Consumentenbond

Onze Emma Belofte

EEN ECHT ZORGELOZE SLAAPERVARING