Matrashoogte

27 cm

25 cm

22 cm

Aantal lagen

7 lagen

6 lagen

4 lagen

Temperatuur regulerend
✔️

-

-

Aanpasbaarheid

-

✔️

-

Comfort
🟡🟡🟡🟡🟡

🟡🟡🟡🟡⚪

🟡🟡🟡
Ondersteuning

🟡🟡🟡🟡🟡

🟡🟡🟡🟡⚪

🟡🟡🟡

Ademend vermogen
🟡🟡🟡🟡🟡

🟡🟡🟡🟡⚪

🟡🟡🟡

Bewegingsisolatie
🟡🟡🟡🟡🟡

-

-

Awards

-

-

-

Ontdek waarom onze klanten van ons houden!

Emma Matras uitpakken

Razendsnel slaapplezier

Al onze matrassen zijn slim verpakt in een gemakkelijk te verplaatsen kartonnen doos. We gebruiken een speciaal vacuümproces om uw matras voorzichtig samen te drukken en op te rollen, zodat zelfs de grootste matras erin past. Deze ruimtebesparende methode is niet alleen milieuvriendelijker, maar neemt ook minder ruimte in op onze vrachtwagens. Zo kunnen we niet alleen meer tegelijk vervoeren, maar zijn de matrassen ook nog eens sneller bij u.
Emma Hybrid Premium Matras

PREMIUM

Emma Hybrid Premium

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning. Nieuwsgierig naar alle kwaliteiten van Hybrid Premium?
Shop nu
Emma Hybrid AirGrid Matras

NEXT-LEVEL ONTSPANNING, VERKOELING EN COMFORT

Emma Hybrid AirGrid

Het Emma Hybrid AirGrid matras is ons meest geavanceerde matras: next-level ontspanning, verkoeling en comfort. Voel je gewichtloos dankzij de AirGrid-technologie. Deze nieuwe techniek zorgt bovendien voor superieure luchtcirculatie en temperatuurregeling. Het zacht verende raster vormt zich helemaal naar jouw lichaam.
Shop nu

FAQ

Emma Matras Consumentenbond

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring