Mooie Momenten Met Andrea

Screenshot_2023-04-19_162532.png

Dit is Andrea: écht de allereerste Emma klant van Nederland!

Na een lange zoektocht kwamen wij in contact met Andrea, onze allereerste klant van Nederland. In 2016 kocht zij haar Emma matras en sindsdien ervaart ze dat de mooiste momenten starten met een goede nachtrust. Nu is Andrea niet alleen onze eerste klant, maar ook de ster van onze nieuwe film 'Mooie momenten met Emma'.
Bekijk Hier
2023-02-04-11-14-15-RayRay---0902.jpg

Andrea en Emma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om mooie momenten. Zo was Andrea dit jaar onderdeel van een groot moment in de Emma geschiedenis: ze opende onze eerste Emma-winkel in Europa!
winkelopening.png

Tijdens de opening van de winkel hebben Gwen en Geraldine een exclusieve aflevering van de Podcast opgenomen met Andrea als gast. Ze hebben gesproken over het belang van een goede nachtroutine en over hoe de juiste slaapproducten helpt om als de beste versie van jezelf wakker te worden.
Ontdek hier!

Omdat we het heerlijk vinden om mooie momenten met zoveel mogelijk mensen te delen, willen we je graag mee terug nemen naar de opnamedag van de film 'Mooie momenten met Emma'. Neem een kijkje achter de schermen. 

_sessie_van_fotos.jpg

De film neemt Andrea mee door het Emma-museum van Mooie Momenten, waar zij een paar van haar mooiste herinneringen herbeleeft. Maar… dit bleek een droom waar Andrea in de Emma-winkel uit ontwaakt. Met een Emma-bed zouden je dromen wel eens werkelijkheid kunnen worden. Kijk hieronder naar een paar hoogtepunten van achter de schermen, zowel in de studio als in de Emma-winkel.
Content_fullwidth.jpg
Content_fullwidth_(1).jpg
 sessie-van-foto

 sessie-van-foto-2

 sessie-van-foto