SINTERKLAAS!

TOT 50% KORTING

Advies Emma

Slaaptips om uitgerust wakker te worden

Tips bij moe wakker worden

Moe wakker worden: zo reken je ermee af!

Heb jij ook moeite met opstaan of word je vaak moe wakker? Met onze tips is vermoeid wakker worden verleden tijd en begin je vol energie aan de dag!
Tips bij warm weer

Warm in bed? 10 tips voor beter slapen in de hitte

Slapen in de hitte kan lastig zijn. Ga je een klamme zomernacht tegemoet? Met onze 10 tips slaap jij als een roosje tijdens warm weer.
Tips bij koude voeten in bed

Koude voeten in bed? Dit is de oplossing!

Heb je last van koude voeten in bed, waardoor je moeilijk in slaap komt? Met deze tips lig je er voortaan warmpjes bij en pak je een goede nachtrust.
Tips om sneller in slaap te vallen

11 tips om sneller in slaap te vallen

Kun jij niet slapen, terwijl je wel moe bent? En lijkt niets te werken, wat je ook probeert? Lees onze 11 slaaptips en val vanavond als een blok in slaap.
Rugpijn na het slapen

Zó kom je van rugpijn na het slapen af

Word je ook vaak wakker met rugpijn of een stijve rug? Vervelend! Met deze tips van Emma Sleep voorkom je rugpijn na het slapen.
Beste slaaphouding

De beste slaaphouding voor een goede nachtrust

Een goede slaaphouding is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Ben jij een rug-, zij- of buikslaper? En welk matras heb je dan nodig? Je leest het hier.
Nekpijn en schouderpijn

Nekpijn en schouderpijn na het slapen

Word jij na een welverdiende nacht slaap wakker met nek- of schouderpijn? Vervelend! In dit artikel lees je wat de oorzaken kunnen zijn en wat je ertegen doet.
Bereken hoeveel slaap je nodig hebt

Zó bereken je hoeveel slaap je nodig hebt

Een goede nachtrust is belangrijk voor je lichaam en geest. Ben jij benieuwd hoeveel slaap jij écht nodig hebt? Je berekent het zo!

Keuzehulp om precies te vinden wat je zoekt

Kies juiste boxspring

Hier moet je op letten als je een boxspring koopt

Ben je op zoek naar de ideale boxspring voor jou? Emma Sleep vertelt je waar je op moet letten als je een boxspring koopt.
Kies juiste matras

Zó kies je het matras dat het beste bij jou past

Hét perfecte matras vinden kan nog best lastig zijn. Met deze tips van Emma Sleep weet je welk matras het beste past bij jou.
Boxspring of bed

Boxspring of bed: wat is het verschil?

Het kiezen tussen een boxspring of een gewoon bed is een van de lastigste keuzes. Wat is het verschil tussen de bedden? Wij leggen het jou uit!
Afmetingen bed

Bedmaten: welke afmeting bed heb ik nodig?

De juiste bed maat verschilt per persoon. Logisch dat je het soms lastig vindt om te kiezen. Wij helpen jou! Bekijk welke afmeting jij nodig hebt.
Matras bij rugklachten

Zó vind je het beste matras voor jouw rugklachten

Heb je rugklachten na een nacht slapen? Vervelend! Met deze tips van Emma Sleep vind je het beste matras voor jouw rugklachten.
Topper bij rugklachten

Zó vind je de beste topper voor jouw rugklachten

Heb je last van rugklachten na het slapen? Een goede topper kan hierbij helpen. Zo vind je de beste topper voor jouw rugklachten!
Levesnduur matras

Levensduur matras: wanneer matras vervangen?

Zonder dat je het doorhebt, vliegen de jaren slapen op hetzelfde matras voorbij. Wanneer is het tijd om je matras te vervangen? Je leest het hier!
Koudschuim of traagschuim

Koudschuim of traagschuim: wat is het verschil?

Een matras bepaalt of jij je nog een keer wilt omdraaien in bed. Je hebt onder andere koudschuim en traagschuim matrassen. Lees hier het verschil!
Emma One

Onze Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

  • 10 jaar garantie

    Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Hybrid bieden.

  • 100 nachten proefslapen

    Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

  • Gratis levering en retour

    Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: